Szió! Te meg ha gondolod, csütörtökönként fél 10-től van a zenebölcsi (holnap is lesz) a zeneiskolában, ez a Bercsényi úton van, de ha nem tudod, melyik az, a posta melletti egyirányú utca túlsó vége pont a zenesuli.
Második baba:)))Gratulálok!Babázhatsz!!!Én is csak érdeklődöm mint a jó munkahelyek után tudod:))Azt szeretném ha Oli gyerekek között lenne.Csak egy unokatesója van és ha átmegyünk hozzájuk teljesen ki van cserélődve.Úgy sajnálom néha,és meg akarom ezt adni neki bármi áron.Mondják ugye:gyereknek gyerek a barátja.Na öröm volt veled beszélgetni,mennem kell.Köszönöm,kedves vagy hogy adtál infót.Esetleg ha valami úgy adódik fordulj hozzám bizalommal!Szia.
Ha muszáj a bölcsi, csakis a fejlesztőkuckó, de szerencsére egyelőre ez nem téma. Maradok itthon, most várom a második babócát.
Ovi: a Macit jól ismerem, dolgoztam ott. Nem rossz, de az is drága, huszonvalahányezer, igaz, ott rendszeresen mennek a csoportok úszni, állatkertbe, stb. Más ovikról is hallottam jókat, de nekem mondjuk fontos, hogy nagy udvara van, szép a környezet, nem valami forgalmas főút mellett, meg jók a különprogramok. Minden csoportban más és más a profil, van, ahol a környzeti nevelés van előtérben, máshol az angol, úszás, stb. Ha ovis lesz a lányom, szerintem oda fogom vinni. De egyelőre még nem téma nálunk, nem szeretném 3 vesen oviztatni, úgyis itthon leszek...
De jó ez tök jó hogy összejártok.Nálunk a játszótéren is nagy bumburnyák iskolások rongálják a környetetet!Gondolom van beszélni való!:)) És ha bölcsibe íratnád a kicsit melyiket ajánlanád Berényben?Ha hallottál valamelyikről?Vagy óvodát?Nálunk idén ősszel abból is egyel kevesebb lesz!:(((
Nem, csak a zenebölcsie. :-) Ezen kívül néhány anyukával/babával rendszeresen összejárunk, csemetéink mind másfél év körüliek, már a nyáron minden este együtt játszótereztünk. Most meg egymásnál jövünk össze heti rendszerességgel.
40 ezer?A fenébe!A barátnőm Pesten fizet ennyit.Olivér 19 hónapos.De most érkezett el az idő hogy szeretném ha ismerkedne gyerekekkel és játszana,meg ha úgy adódna ott is hagynám néhányszor.Ez a zenebölcsi biztos jó.Itt Árokszálláson semmi ilyen lehetőség nincs hogy esetleg a kicsivel elmennél egy baba-mama klubba vagy valami máshova.Bölcsöde meg egy van képzeld és oda is fényévekkel előbb be kell írni a kicsit.Azért gondoltam Berényt mert lehet a férjem ott kap munkát és több a lehetőség.És bölcsibe ti jártok?
Egész hónap valami 40 ezren fölüli tétel, szóval tényleg sok, viszont szuper a hely. Vannak alkalmankénti foglalkozások is, zenés meg angol...
Mennyi idős a csemetéd? A zeneiskolában csütörtök délelőttönként van zenebölcsi fél 10-től, nagyon szeretjük, járunk elég sokan, a gyerekeknek is tetszik. 500Ft/alkalom. Esetleg próbáljátok ki.
És mondjuk ha hetente 1x vagy 2x szeretném vinni hogy ismerkedjen gyerekekkel akkor is van állandó program?Pl.hetente van pénteken délután "játszó foglalkozás".
Szia!Árokszállási vagyok és érdeklődtem mindenfelé senki nem tudott infót adni!De jó most hogy itt vagy.Gondoltam hogy jó és az érdekelne hogy milyen árban van.Ha pl.oda szeretném hogy járjon a kicsi bölcsibe.Gondolom havi szintre van ez lebontva,kajával vagy kaja nélkül.
Sziasztok! A Maci ovi és a fejlesztőkuckó nem ugyanaz!:-)
Jászberényi vagyok, mi az ami érdekelne a ejlesztővel kapcsban? Jártam már ott, nekem tetszik, kis csoportokban vannak a gyerekek, gyönyörű környezetben, jó pedagógusokkal és szuper programokkal, de elég drága.