Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Azibiot antibiotikum mennyire erős? Mik a tapasztalatotok róla? fórum

Azibiot antibiotikum mennyire erős? Mik a tapasztalatotok róla? (tudásbázis)

nov. 15. 13:45
Egyébként beszedtem ahogy az orvos előírta, fél napig hasmenésem volt, görcsökkel (minden antibiotikumtól ez van) de sokkal jobb a közérzetem, a hátfájás elmúlt, a köhögés sem olyan durva már. Legfeljebb szedem a probiotikumot megint egy hónapig mert biztos, hogy bekavart "odabent" mint minden antibiotikum, de az legyen a legnagyobb baj.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Panna.33)
nov. 15. 13:41
Ne csinálj te ráolvasást, ha olvasni se tudsz 😆 A kérdés arra vonatkozott, hogy próbálta-e valaki a szóban forgó antibiotikumot és voltak-e mellékhatásai, azaz TAPASZTALATOK-ra lettem volna kíváncsi.
nov. 14. 21:44

Most jól olvasom, hogy a tüdőgyulladás szélén unatkozó háziasszonyokat, nyugdíjas könyvkötőket és épp kikapcsolodó kutyakozmetikusokat, katonákat, vadakat terelő juhászokat kérdezel egy gyógyszerről, amit az orvosod célzottan erre írt fel?

Figyelj, ha utalsz húszezret, csinálok egy ráolvasást.

nov. 14. 16:15

Ha azt írom nekem semmit, te attól még kerülhetsz halálközeli állapotba. Nem gonoszságból írtam, csak potenciális tény.

Gyors gyógyulást kívánok!

nov. 14. 14:39
Felírta a háziorvos ezt a gyógyszert mert tüdőgyulladásom ugyan nincs de napok óta csúnyán, hurutosan köhögök és fáj a hátam. Szerinte hörgőgyulladásom van. Soha nem hallottam erről az antibiotikumról, összesen 3 napig kell szedni, félek, hogy "lórúgás". Szedte már valaki? Milyen mellékhatásokat okozott?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook