Tüszős mandula meggyógyul antibiotikum nélkül? (tudásbázis)
Parlagfű allergiára:
ambrosia artemisiaefolia 9CH
Histaminum 9CH
Antihisztamin hatású a C vitamin, a Kalcium-magnézium
Ilyenkor kevesebb fehérjét eszem, nekem így sokkal kedvezőbb.
De nem biztos, hogy ez mindenkinél beválik!
A pollent a szél nagyon messzire elviszi.
A körülöttünk lévő országokban amarra nyugat felé ki is irtották.
Jelenleg ez a kezelési mód.
Magyarországot is többször felszólították már erre. Persze a magyar emberek többségét nem érdekli a törvény sem, ameddig nem kell sokat fizetnie.
Igen, ezt én is ismerem.
Nem is igazán a parlagfű a főbűnös, hanem ugye a sok apró pollenre rakódó szennyeződés...
Azt pedig még jó sokáig nem érdeke senkinek sem megváltoztatni.
A gócos mandula már tényleg tud bajt okozni. Nem kéne eddig eljutni.
A mai ismereteimmel már nem engedném a gyerekem manduláját kivenni.
A mandula fontos nyirokszerv.
Nekem kivették, utána lettem allergiás. Rengeteg mandulaműtétes emberrel találkoztam a gégészeten akik szintén így jártak. Kb. 1 héttel a műtét után. A doki mondta ezt, csak nem tudták, hogy ez allergia. Ha hiszed, ha nem, néhány évvel később egy rádióműsorból tudtam meg, hogy ez allergia!
Mert az étrendről sokkal később hallottam.(pár év)
Nem kaszálták a parlagfüvet...
Ha kapsz egy gyógyszert, az sem hat mindenre!
A gyógyszert is cserélik aszerint éppen mi a tünet.
A többi fűre jó volt az, amit addig használtam.
Azután lecseréltem egy olyanra, ami a parlagfű miatt kell.
Azóta már a füvektől kutyabajom. A parlagfű is kevésbé kínoz.
A többi allergia elmúlt. Ez is el fog.
Én nem csak allergiára használom, hanem sok másra is.
Ha ez anekdota netán, akkor az enyém és happy and.
Ja és azt is megtanultam, milyen ételeket kell ilyenkor kerülni.Mert ez is fontos a mesében.
Nekem mindegy.
Egyszerűbb kivetetni,mint havonta több ezret a patikában hagyni értelmetlenül:)
Ha nem az immunrendszer fontos eleme, a mandula gyullad be, akkor a légcső, a tüdő, szóval mérlegelni kell. Nem feltétlenül a kivétel a legjobb megoldás, csak a legegyszerűbb.
Nekem is 2-3 évig volt bajom a manduával, de helyrejöttem. Folyamatosan betüszősödött.
Nem!
Ha rám hallgatsz kiveteted!
Mi havonta 3 hetet voltunk itthon,aztán decemberben kivetettem a lányom manduláját,azóta orvos nem látta csak 1-szer,pici náthával.
Ejnye meg a bejnye! Olvasd el rendesen amit írtam!
A sokféle növényre ható szerben nincs benne a parlagfű elleni készítmény. Én ezt cseréltem le. Mert a parlagfűvel nem vagyok jóban. Leginkább itt, ahol rátapad a sok kipufogógáz...
Kimutatta.Én nem voltam természetgyógyásznál. Allergológián jártam. Csak a gyógyszerek mellett erősödtek a tünetek.
De te ezt úgysem értheted.
Örülj neki!
Nem a tünetmentes időszakban cseréltem, akkor kezdődik a parlagfű szezon...
Nem is gondoltam :))
Én viszont már több éve nem is vagyok nyilvántartva az allergológián és gyógyszert nem is szedek.
Ha nem jó homeo szert veszek, az tényleg nem hat. Ezt én is tapasztaltam. Pl. egy komplett szert használtam allergiára és júliusban nem ért semmit, pedig én hittem benne, hogy jó. Aztán megtudtam, hogy azért nem hat, mert a parlagfű nincs benne. Lecseréltem és vártam most mi lesz? Azóta használom. Nem csak allergiára, sok másra is. Erekre például,epére, fájdalomra. Eddig ha jó szert használtam, mindig hatott. Ha rossz gyógyszert kap valaki, az sem segít, nem így van?
Na erre ott a másik topik, de ott csak szajkózzák a tudományt, ahelyett, hogy kipróbálnák. Nem számít, hogy hat-e, vacak és kész a homeo :)))
További ajánlott fórumok:
- A tüszős mandulagyulladás miatt is lehet nehéz a légzésem?
- Tüszős mandulagyulladásra kell antibiotikum?
- Tüszős mandulagyulladás esetén jót tesz a fagyi?
- Tüszős mandulagyulladást mivel lehet kezelni az antibiotikumokon kívül?
- Abban az esetben, ha nem tartom be az ágynyugalmat, de az antibiotikumot szedem, lehet szövődménye a mandulagyulladásnak?
- Szoptatás alatt antibiotikum? 8 hós szoptatott kislányom mellett mandulagyulladásra Amoxxicillin 1000-t írt fel a doki. Beszedjem?