Abban az esetben, ha nem tartom be az ágynyugalmat, de az antibiotikumot szedem, lehet szövődménye a mandulagyulladásnak? (tudásbázis kérdés)
Az én gyerekemnek is volt, és ugyanezt mondták. DE ez annyit jelent, hogy ne rohangálj kint a szabadban, hanem pihenj. Persze a szobában nem kell mozdulatlanul feküdnöd, ahogy már más is írta.
Azt viszont nem értem, hogy ugyanarról a témáról miért kell 2-3 naponta új fórumot nyitnod?
Szedd a gyógyszert és meggyógyulsz!
Köszönöm .. Nekem is eddig volt már elég sűrűn begyullad igaz nem ilyen gennyesen .. De most ügyeletre mentünk mert a házi orvosom nem rendelt és ő mondta ..
Hát mondanom se kell mennyire rám illesztett .. 😒😒
Ha valakinek, nekem gyerekkoromban csillioszor volt mandulagyuszim, de sosem iteltek agynyugalomra...nyilvan nem hemperegtem a hoban, de marhara nem kellett fetrengenem allo nap, pedig tuszos volt, sot elofordult hogy mar nem pottyos volt a mandulam, hanem szep hofeher :).
Es szovodmenyeim sem lettek...
Nem tudom minek riogat az orvos, pihenj, szedd az antibigyot, lehet gargalizalni stb.
Es nyugi, ez egy teljesen hetkoznapi betegseg.
Nagyon rám ijesztett a doki.. Biztosan te is paráznál rajta . :(
Az idült mandulagyulladás mit jelent??
További ajánlott fórumok:
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Méregdrága antibiotikum...
- Tüszős mandulagyulladásra kell antibiotikum?
- Tüszős mandulagyulladást mivel lehet kezelni az antibiotikumokon kívül?
- Szoptatás alatt antibiotikum? 8 hós szoptatott kislányom mellett mandulagyulladásra Amoxxicillin 1000-t írt fel a doki. Beszedjem?
- Milyen szövődményei lehetnek a mandulagyulladásnak?