Az oregánó olaj mint erős antibiotikum:. tapasztalatokról várok infókat. (beszélgetés)
9. cicaaa65
2012. nov. 6. 17:59
Úgy látszik, sokan nem használták ezek szerint...
8. cicaaa65
2012. okt. 31. 10:38
Valakinek van tapasztalata az oregano olaj használatával kapcsolatban?
7. onkel42
2010. dec. 23. 12:24
Azt olvastam, hogy az oregánó olaj hatóanyaga "temészetes" fenol. Vegyészként tudom, hogy a fenol nem játék. Már kis mennyiségben is vérméreg, veseméreg májkárosító és főleg rákkeltő hatású. Igaz, h kiváló fertőtlenítő szer.(idősebb férfiak emlékezhetnek a föld alatti illemhelyeken Betz Vilmos szabadalmára). A méreg azonban akkor is méreg, ha a természetben fordul elő. Mivel egyébként szükségem lenne rá, szakembertől kérdezem, merjem-e használni.
6. zizabella (válaszként erre: 4. - 2ef29f8a82)
2010. febr. 25. 15:22
Lehet, hogy az íze rossz volt, de ha hamar begyógyult akkor viszont nagyon hatékony.
5. zizabella (válaszként erre: 3. - Genlips)
2010. febr. 25. 14:14
Plusz a graepfruit csepp, olajfa levél, de az oragánóról csak most hallottam, hogy milyen erős antibiotikum, és még egyéb jó hatása is van.
Szeretnék még többet megtudni róla olyanoktól akik már használták.
4. 2ef29f8a82
2010. febr. 25. 14:06
ez így van. borzalmas tömény íze van-nekem nagyon hányingerem volt tőle- de amikor húzták a fogamat, az tettek a "lyukba". hamar begyógyult, és nem fájt annyira
3. genlips
2010. febr. 25. 13:55
tapasztalatom nincs, de emellett még további természetes antibiotikumként emlegtik ezeket: fokhagyma, propolisz, kakukkfű (tea formájában is)
2. 00495ec28d
2010. febr. 25. 13:53
Nahát ez nekem új.Érdekel.
1. zizabella
2010. febr. 25. 13:44
Az oregánó olaj mint természetes hatékony antibiotikum: tapasztalatokról várok infókat.
Olyanok írjanak akik saját maguk is használták, vagy hallottak róla.
További ajánlott fórumok:
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Méregdrága antibiotikum...
- Rengeteg antibiotikum, nem múló probléma, mit tegyek, kihez menjek??
- Tüszős mandula meggyógyul antibiotikum nélkül?
- Tüszős mandulagyulladásra kell antibiotikum?
- Petefészek gyulladás, mindenképpen kell antibiotikum? Nektek mi segitett?