Nincs meg véletlen valakinek a 2002-2003-ban megjelent Fürge ujjak közül az a szám amelyikben Erős Antónia szerepel? (tudásbázis)
5. e28ddc7c9b
2010. ápr. 8. 21:13
Ha valakit érdekel: feltettem az elkészült pulóver fényképét.
4. e28ddc7c9b
2009. jún. 19. 16:32
Kicsit tévedtem, 2001. szeptemberi szám volt.
Igaz ma teljesen mást kerestünk, és az elveszetnek hitt újságok elő kerültek!
3. ce91523917 (válaszként erre: 2. - E28ddc7c9b)
2009. jan. 3. 12:08
Szia!
Írj a szerkesztőségnek.:)
2. e28ddc7c9b
2009. jan. 3. 11:09
Nem tudom pontosan melyik szám az, de abban volt egy pulóver, és a kötésmintája. A pulóvert Antónia viselte, zárt nyakú, de a mell része nyitott volt. Anno meg is kötöttem a lányomnak, de azóta régen ki nőtte, és most eszébe jutott, hogy ugyan megköthetném újra.
Amennyi időm van, és amilyen "macerás" a szabásmintája jövő karácsonyra kész is lenne.
A neten már próbáltam keresni, de nem lelem.
1. e28ddc7c9b
2009. jan. 3. 11:05
Nincs meg véletlen Valakinek a 2002-2003-ban megjelent Fürge ujjak közül az a szám amelyikben Erős Antónia szerepel?
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- A hasamon megjelentek kis lila csíkok, azok mik?
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Hol olvasható a Magyar Közlönyben megjelent, ogy. által elfogadott deviza hiteleseket segítő törvény, mikortól hatályos?
- "Hoponoponó. A titkos hawaii módszer, amivel bőséget, egészséget és békét teremthetsz.)" c. újonnan megjelent könyv, Domján László ajánlja.
- Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet?