Nézed a Jupitert 2010 szeptember 20-án éjjel? (beszélgetés)
Ma is telihold van...(?)
Érdekes...bár még ma sem néztem időjárás jelentést :)
Ja...értem..ma még nem néztem TV-t :)
De ilyen szokott lenni máskor is??
Érdekes mert tegnap telihold volt...de ma is az van!
Vagy nem???
:DD no, először is, a delmagyar.hu oldalon szeptember 20.-át írtak az égi jelenség megfigyelhetőségét illetően. Más médiumok, és honlapok egy nappal későbbre ígérték..
Hétfőn én láttam egy ragyogó csillagot a Holdtól balra...azt hittem az esthajnalcsillag, de lehet az volt:) Még mindig jobb, mintha a Holdat láttam volna Jupiternek:P
21-én szintén csak ennyit láttam,igaz, nem is nagyon fürkésztem az égboltot.
:))) Viszont legalább 2 napra romantikusabbá váltak az emberek:DDD Sötétedés után kivonultak az utcára, és kémlelni kezdték az égboltot. Sokan párjukat átkarolva (tekintettel a hidegre) hosszú órákon át a csillagokat bámulták...mindaddig, míg észre nem vették, hogy kedvesük tágra nyílt szemei a Hold tiszta ezüst fényében a legszebb csillagokká változtak.... micsoda romantikus éjszakákon vagyunk túl:DDDD
Azaz vannak túl azok a szerencsések, akiknek van párjuk, és picit romantikázhattak a kertben....
de most telehold van???
Mert egy nagyon fényes valamit látok...de naptár szerint ma nincs telehold.
csak ugye 21-e van holnap után, éjféltől is:)))
áááá összezavarodtam:))))
Viszont itt más dátumot írnak...:S
Szerintem tuti hogy nem 12 óra...akkor nem látnánk semmitse...legalábbis szerintem
nem tudom ott van hogy dátum de az idő nekem olyan fura az a 12 óra...
mert olyat kell nézni, hogy Jupiter szembenállásban (ugye a Nappal)
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!