Nem túl drága, magán gyermek bőrgyógyászt keresek Pesten. Tudtok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én Dr. Svajda Bernadetthez járok, nemrég nyílt meg a rendelője Gazdagréten. Szerintem nagyon kedves és felkészült szakember.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Igazán nincs mit.
Örülök, hogy Neked is sikerült segítenem:)
Igaz nem tőlem kérdezted :)..
Mi ma 6-ra megyünk,köszönöm,hogy segítettél :)
Örülök, hogy tudtam segíteni.
Sikerült bejelentkezni?
Nagyon jók az áraik. :)
Köszönöm! És annyira nincs is messze. :)
Mi sajnos nem oda tartozunk, meg nálam szempont, hogy ne várakozzunk influs időszakban, hanem időre mehessünk.
Ezért kéne magán.
Mi a heim pálhoz tartozunk,de gondolom oda is csak munkaidőben lehet menni :(
Nekünk azért kellene magán,mert senki nem tud miattunk szabadságot kivenni,hogy elvigyen.
22.ker Gádor u.29 /Gádor Poliklinika/
(Boér Nóra)
Én hozzá vittem a fiamat és az apukámat is .Nagyon aranyos dr.nő. Teljesen korrekt árakon dolgozik. Nézz utána a neten.
Én olyan 5-6e ft-ra gondoltam, ez sem olcsó... de ledöbbentem az árakon.
A Heim Pálban elméletileg van, de mi központilag nem oda tartozunk. :(
Lemaradt a vége... :(
Szóval, nem túl drága, magán gyermek bőrgyógyászt keresek Pesten. Tudtok ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre?
- Budapesten keresek nagyon jó bőrgyógyászt, tudnátok ajánlani?
- Tud valaki ajánlani jó maszek bőrgyógyászt Pesten, aki épp nem nyaral?
- Meg tudná valaki mondani, hol található a XIV. kerben gyermek bőrgyógyászati szakrendelő?
- Tudtok Budapesten jó gyermekorvost a VII. kerületben, vagy a környező kerületekben, aki házhoz is kijön?
- Újpesten tudtok IGAZÁN jó bőrgyógyászt ajánlani? Aki a nagyon problémás bőrön segítene?