Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre? (tudásbázis)
Szia! Hasonló helyzetben voltam a mai napig! Ha hosszabb ideig laksz/tanulsz Budapesten, tudom javasolni, hogy jelentkezz be itt háziorvoshoz! Ez annyiból áll, hogy kiválasztod hol van hozzád legközelebb rendelő, elmész oda, és jelzed hogy szeretnél hozzá bejelentkezni. Valószínűleg kérni fog egy bp-i címet, hogy be tudja írni a rendszerbe. Nem kell hozzá semmi más! Innentől kezdve tud írni neked vérvételre beutalót, és oda küld ahová szeretnéd. A mi kerületünkben pl a bőrgyógyászhoz beutaló kell, amit szintén ő állít ki. Az átjelentkezés nem kerül semmibe, és tényleg hasznos tud lenni, ha szükség esetén orvoshoz tudsz fordulni.
Nem kell hozzá bejelentett lakcím sem!
Lehet beutaló nélkül is menni, de akkor ki kell fizetni a teljes vizsgálatot.
Nekem havonta kell prothrombint nézetnem, szúrás+vizsgálat összesen 700 Ft.
Ugyanilyen cipőben vagyok, mint Te: be nem vagyok az albiba jelentve, dokim otthon, amikor hazamegyek, rendelés már nincs.
Ja, én Kispesten lakok. :)
vannak olyan intézmények, ahová az ország bármely részéből beutaló nélkül lehet menni
csak én most nem nézek utána
google a barátod
További ajánlott fórumok:
- Fejbőrhöz értő bőrgyógyászt keresek Budapesten
- Ha van TB kártyám, évényes, viszont nem vagyok Budapesten bejelentve, akkor hova mehetek fogászatra?
- Melyik bőrgyógyász a legjobb nehezen felismerhető körömbetegségekben Budapesten?
- Ismertek nagyon jó bőrgyógyászt Budapesten?
- Megbízható bőrgyógyász Budapesten és környékén
- Alapos bőrgyógyászt ajánlanál Budapesten, aki lehetőség szerint gyerekekkel is foglalkozik?