Fejbőrhöz értő bőrgyógyászt keresek Budapesten (tudásbázis kérdés)
Ezt én is tapasztaltam.
Amúgy ezekre a vizsgálatokra a háziorvos is el tud küldeni. Engem is ő küldött el.
biztos, hogy nem pajzsmirigy, nem vitaminhiány. azért írtam, hogy lelkiismeretes bőrgyógyászt keresek,ha ránézésre nincs tippje, akkor írjon beutalókat.
...igen, igen, hajvizsgálat, pakolás, kence megvolt:(nagy átverés
Hát X-lem a kérdést, anyumnak is kihullot egy csomó haja, elég ritka lett végigjárt mindent, de sehol sem tudtak mit mondani :(
Nagyon sok mindentől lehet, ahová mehetsz vele: neurológia, belgyógyászat, bőrgyógyászat, allergiavizsgálat... de lehet vitaminhiány, hormonprobléma...stb
Nekem pár hónapja iszonyúan hullott a hajam. Elmentem még hajvizsgálatra is, és ott vetettek velem 6000 Ft-os fejbőrápolókat és nem azok segítettek.
Hanem kiderült,h pajzsmirigy alulműködésem van, és amiatt hullott a hajam.
De pl. lehet góc a szervezetedben, attól is hullhat. Ez iszonyúan sok mindentől lehetséges.
További ajánlott fórumok:
- Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre?
- Melyik bőrgyógyász a legjobb nehezen felismerhető körömbetegségekben Budapesten?
- Ismertek nagyon jó bőrgyógyászt Budapesten?
- Megbízható bőrgyógyász Budapesten és környékén
- Homeopata bőrgyógyászt keresek Budapesten, tudnátok ajánlani?
- Alapos bőrgyógyászt ajánlanál Budapesten, aki lehetőség szerint gyerekekkel is foglalkozik?