Nem tudom, tényleg akarok-e családot a párommal? (beszélgetés)
Mindenki magából indul ki!
Nézz magadba és meglátod,hogy mit is várhatsz magadtól és nem ő tőle.
Nem ítélkezésnek szánom.... Szerintem a gond az,hogy magadból indulsz ki és nem hiszed,hogy ő más, mint te. Magadban nem bízol,valószínűleg nem vagy abban biztos,hogy hű tudsz maradni.
Ezt kell rendbe tenni és akkor elmúlnak a kételyeid az ő irányában is.
Nincsen miért ítélkezzen bárki is.
Hiszen leírtál mindent.
Kiegyensúlyozott kapcsolatotok lett. gondolj bele! Neki is, neked is kellettek akkor azok az élmények. A multat nem jó felhánytorgatni, nem is teszed/teszitek.
Nézzetel előre immáron egymásnak élve.
Én azt gondolom, hogy ha úgy érzitek a kapcsolatotokat, magatokat, egymást, akkor eljött a családalapítás ideje.
Sok sikert és jó egészséget!
Ő szülővé válna veled azok után, hogy szénné csaltad?
Ha igen a válasz, ne kételkedj te sem.
Szerintem azzal, hogy összeköltöztetek mindketten húztatok egy vonalat a múltban történtek után és felvállaltátok egymást. Egymás mellett döntöttetek bármi is történt korábban.
Beszéljétek ezt meg - ha még nem tettétek.
Hát ha szerencsétek lesz, akkor mára már mindkettőtöknek benőtt a feje lágya, így akár együtt is maradhatnátok. Bár persze így is mindig bennetek lesz titkon a kérdőjel a másik iránt, hogy nem-e megcsaljátok egymást.
Fura történet, hiszen mindketten megtehettétek volna, hogy végleg lezárjátok köztetek ezt az egészet, de valamiért mégsem tettétek meg.
Bár számomra egy megcsalás is bőven elég, onnantól kezdve elveszik a bizalom a másik iránt, és inkább a szakítás mellett lennék, dehát minden ember más végülis.
Fiatalság bolondság.. Te magad írtad.
Nehogy már ezért ne akarj családot.
Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Összetartó családot keresek
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Melyiket áldozzam fel? A munkát vagy a családot?
- Csak mi élünk így a párommal?