Nem tudom mit állítottam el, hogyan csinálhatom vissza? (tudásbázis)
8. Pan Dóra (válaszként erre: 7. - B4c06bc553)
2012. jan. 27. 10:49
Erre mondják, hogy vak tyúk is talál szemet! :)))
Egyébként a hsz-ed nekem pl. új info volt, köszönöm! :D
7. b4c06bc553
2012. jan. 27. 10:46
Wow! Most vettem észre, hogy milyen "elszállt" vagyok magamtól, hogy ebbe a fórumba válaszoltam! Még hogy én értek a számítógéphez! :)))
Tök hülye vagyok hozzá, néha úgy szenvedek egy tök alapvető dologgal hogy, majd belehalok! :))))
6. Sopianae
2012. jan. 27. 10:34
Köszíííííííí..... Mindig elfelejtem... Bezzeg kicsinyítés az nagyon jó megy (véletlenül)
5. Jossie
2012. jan. 27. 10:33
Nem tudom, hogy jól értem-e, de ha igen, akkor próbáld meg a ctrl és a "+" billentyűkombinációt!:)
4. b4c06bc553 (válaszként erre: 3. - Sopianae)
2012. jan. 27. 10:32
Nyomod a Ctrl billentyűt és közben az egér kerekével le-fel. Ezzel nagyítasz-kicsinyítesz.
3. Sopianae
2012. jan. 27. 10:31
A karakterek, betűk, képek kicsik, nem az ablak lett kisebb
2. Pan Dóra (válaszként erre: 1. - Sopianae)
2012. jan. 27. 10:30
Kattints a jobb felső sarokban lévő középső ikonra!
1. Sopianae
2012. jan. 27. 10:27
Lenne egy kérdésem
Valamit elnyomtam a gépen. Egyetlenegy oldal betöltésénél kisebb minden, a többi oldalnál nincs gond
hogy tudom visszacsinálni?
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Átvágott vaterán az eladó! Hogy tudom visszaszerezni a pénzem?
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- A kisfiam elállította a billentyűzetet és minden félkövéren jelenik meg. Hogyan tudom visszacsinálni?
- Digi tv. Tudja valaki, hogy miért keverednek össze állandóan a beállított csatornák? Tegnap 2x állítottam vissza....
- Megsérült a fagylaltkészítő gépem belseje (az a szürke rész), vigyem vissza (garanciális) vagy így is csinálhatom a fagyit, nem lesz bajunk?