A kisfiam elállította a billentyűzetet és minden félkövéren jelenik meg. Hogyan tudom visszacsinálni? (tudásbázis)
a fejjel lefelés az a ctrl + nyilakkal oldható meg (a megfelelő irányba), a betűméret növelés-csökkentés a CTRL + és CTRL - kombinációval, de ezt, hogy az IE fontja átváltana félkövérbe, ilyet még nem is hallottam (főleg billenytűkombináció hatására).
mindenesetre a nézet menüben próbálkoznék első körben, pl kisebbre venni a méretet (hogy egyáltalán azt megcsinálja-e);
utána az asztalon jobbgomb, tulajdonságok és a képernyő tulajdonságaiban a 4. (megjelenés fülön) ellenőrozni a fontbeállításokat, mert elvileg innen örökli a böngésző...
próbáltad már egyszerűen becsukni az ie-t (az összes megnyitott ablakot), és újraindítani a programot?
és nem lettek nagyobbak a betűk, csak kövérek?
Szeritem csak én látom félkövérnek, de nem csak azt amit én írok, hanem mindent. Internet explorerem van.
Valamit tuti lenyomhatot. A múltkor lekicsinyített mindent, akkor megadták a billentyűkompinációt amivel visszatudtam csinálni, szerintem most is valami ilyesmivel kellenne visszacsinálni.
én nem látom félkövérnek, amit írsz, hanem tök normálisnak, olyan, mint a többi hozzászólás.
milyen böngészőt használsz (firefox, opera, internet explorer, safari)?
További ajánlott fórumok:
- Üsd a fejed, vagy valamid a billentyűzetbe! Mi jött ki?
- Te megbántál- visszacsinálnál valamit az életedben?
- Nagyim megvásárolt valamit, szeretné visszacsinálni. Ennek mi lehet a módja?
- Hogyan lehet kis szívecskét ütni a billentyűzettel?
- Hogyan lehet beleszeretni 88 billentyűbe?
- A régi gépem billentyűzetén nem tudok @ jelet írni. Mi a teendő?