Nem tudom hogyan kéne segítenem neki !! :( (beszélgetés)
Szerintem a baleset miatt jöttek vissza.
És a Tomiék is itt Perkátán laknak? Nem ismerem őt. Idén jöttek ide? Tesója van? Ő sem foglalkozik Tomival? :(
Ez érdekes. Ennyi egybeesés már furcsa. De,ha nem róla írtál,akkor nem. Te tudod.
És mi a neve,akiről Te írtál? Elég a keresztneve.
Hát én konkrétan nem róla írtam hanem másról...
De ismerem a Ricsit is . Vele ugyanez történt....:S
Jah igen a testvérének a kezét vágta le a vonat és úgy húzta magával...
Lehet hogy köze van ennek az ujjához ?
Igen, a nem tudja és a nem akarja elmondani más. Nyulván nem durr-bele-bumm kell, hanem mikor látszik, hogy épp a nyelve hegyén van valami, de mégsem, akkor kell ügyesen kérdezni.
Ha már el tudja mondani az érzéseit, akkor kezdi átlátni, ha pedig rendszerezni tudja, akkor feldolgozni is.
Sziasztok!
Nagyon nehéz ez a helyzet Tara még neked is.
Ha meg hallgatod sokat segítesz és ha esetleg úgy érzed hogy volna valami amit el mondana akkor próbáld meg és kérdezz.
Ezt azért merem ajánlani mert az én fiam 15 évesen egyedüli túlélője volt egy vonat balesetnek,igaz ott 4 csapat társa és az edzője vesztette életét,de hasonló volt a körülmény.
Csak járt? Miért nem jár már? Nem akar?
Amúgy ezekkel a tanárokkal ne foglalkozzatok. "Kicsit" érzéketlenek.
Ha nem egy történetről beszélünk,akkor viszont nagyon kísérteties a hasonlóság. Ugyanez történt az én fiam osztálytársával is. De nem is ez a lényeg. Kitartás!!!! Tényleg rendes Tőled,hogy legalább Te mellette vagy.
Remélem csak elírtad az utolsó szót!!!Nyugodtan tegezz!:)
További ajánlott fórumok:
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- 80 kg súlyfeleslegem van. Nem tudom, hogyan álljak neki...
- Hol tudom terjeszteni a weboldalamat, hogy minél sikeresebb legyen? Erre kéne valami jó kis ötlet
- A kisfiam odacsukta a kisujját az ajtóval. Nagyon fáj neki, nagyon sír - honnan tudom, hogy nem tört -e el?
- Nem tudom mi a bajom, ok nélkül sírok, hamar megsértődök. Szerintetek kéne pszichológus?
- Megkezdtük a bölcsit!!Tegnap ment először ma már ugy hoztam haza, h rekedt volt és tüsszög néha!!Mit adhatok neki?Stodált nem tudom adhatom!