Megkezdtük a bölcsit!!Tegnap ment először ma már ugy hoztam haza, h rekedt volt és tüsszög néha!!Mit adhatok neki?Stodált nem tudom adhatom! (tudásbázis kérdés)
nagyon szeretem Lenkei előadásait is, mert olyan lendület van a paliban :D
szeretem a humorát :D
és mielőtt megint leszúrna valaki: nem, nem vagyok scientology-hívő.
az én lányom már nagy de jó sokat betegeskedtünk tavalyig,
influenzák, láz, köhögés, mandulagyulladás, nekem tüdőgyulladás is volt évente.
tavaly elkezdtem utána olvasni a vitaminoknak, és elég nagy adag c, és d vitamint kezdtünk szedni, kicsit odafigyelünk a kajára - magyarul nem eszünk feldolgozott, tartósított, cukros, lisztes vacak "álkajákat"- és azóta nem voltunk betegek :D
picit sem :D
nem hiányzott a suliból, sőt az omega3-nak köszönhetően sokkal jobban tudott figyelni, tanulni, és ez a bizijén is meglátszik :D
esetleg ez is érdekes lehet:
nagyon jó, hogy ilyen felelősséggel vigyázol a picidre :D
gondolom, alaposan utána olvasol a dolgoknak :D
fanatikus????
neked meg mi bajod van?
Az 1987-es III. C-vitamin konferencián Jerry M. Rivers áttekintette azokat a vizsgálatokat, melyek a nagy dózisban (4-10 g) fogyasztott C-vitamin esetleges kockázatait vizsgálták. Az egyik szokásos érv szokott lenni, hogy a sok C-vitamin fokozza a vesekőképzőést. A vizsgálatok ezt nem támasztják alá, mindenesetre a szerző óvja a nagy dózisú C-vitamin fogyasztástól azokat, akiknek visszatérően vesekövük alakult már ki. A másik aggály szokott lenni, hogy a fokozott C-vitamin fogyasztás fokozza a vas felhalmozódását a szervezetben, ami azért volna káros, mert a vér magas vastartalma fokozza a vérrög képződés veszélyét. A vizsgálatok ezt sem támasztják alá. Egy újabb ellenérv szokott lenni a magas dózisú C-vitamin fogyasztással szemben, hogy fokozza a húgysav képzőést, ami arra hajlamos személyeknél pl. köszvényt okoz. A vizsgálatok ezt sem támasztják alá. Korában megjelentek olyan közlemények is, hogy a sok C-vitamin mutagén hatású, vagyis károsítja a sejtek genetikai állományát, ami rákot okozhat. A szerző rámutat, hogy ezek a vizsgálatok lombikvizsgálatok voltak, és ellentétesek azokkal a nagy népességen lefolytatott vizsgálatokkal, melyek éppen ellenkezőleg, azt bizonyítják, hogy a C-vitamin védi a sejteket a genetikai károsodásokkal szemben, következésképen csökkentik a rákos megbetegedés kockázatát.
hát az a 35 mg c-vitamin egy méhecskének is kevés lenne!
1 kávéskanálnyi aszkorbinsav kb. 1000 mg. ennyi kell minden 2 év feletti gyereknek.
felnőtteknek minimum 4-5000 mg kell.
Szentgyörgyi Albert 18000 mg-ot szedett naponta, 93 éves koráig!
D-vitamint egyáltalán nem tartalmaz. Azt külön adod neki? Mennyit?
omega 3 ? halolaj (halakban van).
ne komplex legyen, omega 6 nem kell, mert rengeteget viszünk be amúgy is minden más kajával.
Béres csepp + C vitamin, vagy Béres gyerekvitamin./legalábbis az "őskorban" ahogy felnőtt csemetéim mondanák kora ősztől tavaszig napi rítus volt a családban :) /
Gyógyulást az apróságnak!
c-vitamin mindent megold :D
én patikában veszem az aszkorbinsavat, és 1 kávéskanálnyit feloldok 0,5 l vírben, 1 kaál mézzel.
eszt lehet iszogatni egész nap, egész évben, és meglásd, megerősödik :D
stodalt miért nem adhatod? az sztem jó rekedségre is, ha meg köhög, akkor főleg.
sok c vitamin, és elvinném még ma gyerekorvoshoz. Nálunk kis köhögésből lett egy 3 hetes hörghurut, pedig csak a játszótéren voltunk...
mokkáskanál mézet, vagy tojássárgáját, fokhagymát, vöröshagymahéjteát.
nagy adag c-vitamint -folyamatosan!
nem kellenek a gyógyszerek, hagyjuk, hogy megerősödjön az immunrendszere :D
További ajánlott fórumok:
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Te mit nézel meg először egy pasin?
- Mit néznek meg rajtunk először a férfiak?
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Mi jut először eszedbe Miskolcról?