Nem tudom élvezni a pillanat örömét. Mindig a következményekre, jövőre gondolok, hogy mi lesz ekkor és ekkor... (beszélgetés)
Az elmúlt 2 hét alatt hasonlókat éltem át...
Nem vagyok hajlandó a saját holnapomat megkeseríteni. Tehát örülök annak ami van, ami lesz, mindennek meglátni a jóoldalát.
Én is tudok előre aggódni. Igazán azt szeretném elérni, hogy ne agyaljak dolgokon.
Na ezt hogy lehet? :)
Ne keseregj azon ami meg sem történt.
Örülj a mának!
Élj a mostban-:))
Én is ilyen voltam! Úgy dereng, még nagyon fiatal vagy (tizenéves, ugye?). A titok szerintem az lehet,hogy nem szabad túlságosan igényesnek lenni. A maxumum maximumát várni, és akkor nem fogsz túl nagyot esni a végén.
Ha egy hét múlva "ennek vége", akkor annak úgy kellett lennie :)Szerintem semmi sem történik véletlenül...
Megnyugtat a tudat, hogy ezzel nem vagy egyedül :)
Sajnos kicsit én is ilyen vagyok. Bár az elmúlt néhány évben pozitív irányban változtam.
Példának kedvééért: most tök happy minden, viszont tudom, hogy ez egy hét múlva változni fog egy bizonyos dolog miatt. Ekkor természetesen örülök annak, ami van, de közben mindig az motoszkál, hogy egy hét múlva ennek vége, nem lesz többé ilyen.
Ahelyett, hogy amennyire csak lehet élvezem a helyzetet, összetörök amiatt, hogy mindjárt vége.
További ajánlott fórumok:
- Az abortusz következményei
- Hétköznapi fordulat, meglepő változás. Mindennapi következmény?
- Válás során, ha a férj megrágalmaz az első tárgyaláson, annak milyen következményei lehetnek?
- A 15 hónapos oltás következményei.
- Kellett-e már szembesülnöd az egészségügyi reform súlyos következményeivel?
- Mivel töltötte a kistini korú gyermeked (10-13 év) a nyári szünet unalmas pillanatait? A program nélküli napokra gondolok.