Nem tudok továbblépni..meddig lesz még szenvedés? (beszélgetés)
Nem vagyok képes rá h töröljem :(
Hát én nem olyan típus vagyok aki olyan könnyel bedől a másik ágyába..ahhoz nagyon megkell h fogjon egy pasi..de egyébként biztos h egy nagyon erős impulzus kéne érjen és akkor tudnék felejteni, ami teljesen leköti a figyelmem. Bár nem érzem úgy h képes lennék most még mással lenni..majd a későbbiekben.
Ha ennyire közel laktok,úgy sokkal nehezebb.Legalább a facéról töröld le,h fotókat ne kelljen nézned róluk.
Egyébként sok nő is meg tudja csinálni a más ágyába dőlést,és működik.Ha kifogsz egy tényleg érdekes fazont,aki le tudja kötni a gondolataidat,máris távolabb kerülsz a másiktól.
Egyébként sok férfi is hiába csajozik be..ha nagyon szerette a nőt,akivel szakított,akkor nem túl hamar lesz képes új normális kapcsolat kialakítására.
Szóval ágyba dőlni egy új valakivel nem nehéz,csak az a kérdés,hogy utána mit érzel,mi alakul ki,úgyhogy csak ez ritkán jelent megoldást.
Szomorú..mert ezáltal a szenvedés is nekünk jár.
Bár vannak kivételek is...
Nagyon köszönöm, hogy ennyien írtatok, nagyon jól esik! És köszönöm a sok tanácsot! Igazából ezekkel én mind tisztában vagyok, hogy mit is kellene tennem, az eszem tudja, felfogta, csak a szívem nem engedelmeskedik, és egyenlőre ez az ami mindig visszahúz...hétvégente eljárok bulizni a barátnőmmel, olyankor nincs is probléma, felszabadulok kicsit, mióta szakítottunk elkezdtem futni, minden este megyek, először azért kezdtem el hogy levezessem a feszültséget, aztán mára már ilyen megszokás lett, hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Szóval ilyenkor elvagyok mikor ezeket csinálom, csak a hétköznapok nagyon nehezek..mikor lefekszem egyedül, meg hogy egyedül kelek...olyankor hiányzik a legjobban...
És persze tudja az eszem, hogy a csaj végülis nem hibás mert nem miatta mentünk szét, de számomra most mégis ő a gonosz és megfojtanám mikor tudom hogy vele van, és nem én vagyok ott...
Múltkor elhatároztam hogy igenis túlélem és elfelejtem, mert nem érdemli meg hogy szeressem..de aztán feltettek a közösségi oldalra egy közös képet...nahát mondanom se kell hogy visszazuhantam a földre...én próbálok erős lenni, de így megy hogy még belém is rúgnak..mert én ezt még így élem meg sajnos :(
Csütörtökön elutazok 4 napra, remélem segíteni fog kicsit, kiszakadni ebből a környezetből, mert közel lakunk egymáshoz nagyon és így még az utcán is minden rá emlékeztet. De én tényleg megpróbálok erős lenni, csak hát a szív...
Sok jó ötletet írtak már.Én még azt tenném hozzá,hogy menj el egy szép helyre egyedül,és az egész napot szenteld annak,hogy elképzeled,mit és hogyan szeretnél csinálni a jövőben,természetesen nélküle.
Bármit megváltoztathatsz:új barátokat szerezhetsz,új hobbit próbálhatsz ki,elköltözhetsz,lehet új munkád,kisállatot tarthatsz..és lehet egy teljesen másmilyen pasid is,mint ő volt! Főleg ezen érdemes elgondolkodni,hogy mit lehetne jobban csinálni,mint amilyen eddig volt.Aztán ha kitaláltál egy olyan életet,ami tetszik,képzeld el nagyon részletesen,és akkor el fog halványulni a srác képe lassan,mert ő ebebn nem szerepel.Te pedig kezdj hozzá ehhez az új élethez
Két olyan szakítás volt az életemben,ami fájdalmas volt,mert nem én akartam hogy vége legyen.Az egyiket 5 év után tudtam elengedni.A másikat két évig "gyászoltam"
Aztán jött egy új szerelem:) Minden jót!
Jaj, nem kell vele foglakozni. Amíg a múlbtan élsz, addig nem tudsz a jövődre koncentrálni. Ne másokkal más magánéletével foglalkozz, hanem a sajátoddal. A csajra meg ne légy dühös, ő nem tehet semmiről, ha a párod még szeretett volna nem jött volna vele össze bármit is tesz vagy mond az a másik lány.
Szóval, tereld el a gondolataidat és kezdj új életetl:
- most ne nézz és ne olvass romantikus, szerelmes filmeket, könyveket
- ne nézegesd a közös fotókat, az elmúlt évek emlékeit tett be egy zsákba vagy akármibe és rakd el, vagy simán dobd ki. Rendet kell tenned magad körül.
- menj el fodrászhoz, masszázsra, manikűröshöz, akárhová, kényeztesd magad egy kicsit
- jár el bulizni, nyár van, mindenhol fesztiválok, fiatalok. Egy két ital után a kedved is megjön hozzá:)
- ne légy sokat egyedül, barátnők, szülők, testvér, beszélgess felük sokat, utána más színben fogod látni a világot
- járj el EDZENI, tornázni, futni, mozogni, akármi. A mozgás boldogsághormont szabadít fel, jól érzed majd magad tőle, eltereli a gondolataidat és lefoglalod magad
Szóval csak fel a fejjel, közhely, de a idő mindent begyógyít majd. És hidd el, semmi nem történik véletlenül! Rád vár valahol egy másik férfi, akivel találkoznotok kell:)
Sokáig tart majd.Mindenki másképp éli meg. Nekem 3-4 hónapig tartott anno. Az első hónap volt a legrosszabb...
Kibírod, mert erős vagy...
Nagyon rossz érzés ez, de ki fogod bírni:)
Ennél jobban meg már nem veszítheted el.
Pedig tovább kell lépned. Méghozzá úgy, hogy el kell fogadnod, hogy a srác már mást szeret.
Húzni kell egy vonalat és egy új úton neked is el kell indulnod.
Sziasztok!
Hátha valaki tud nekem segíteni, hogy mit tegyek :(
25 éves vagyok, 2 hónapja szakítottunk a párommal. Vagyis ő szakított, mondván már nem szeret...6 évet voltunk együtt. Én a mai napig szeretem és nem tudom magam túltenni a dolgon...ráadásul ő már összejött valakivel, akit még ismerek is..minden nap egy kínszenvedés, próbálom űzni a gondolataimat de nem megy. Ezzel fekszek, ezzel kelek. Ő nem érti meg, hogy én mit érzek. Eszébe se jutok, vmi rózsaszín ködben él most. Én meg legszívesebben megölném a csajt, de nem teszek semmit, mert nem akarom még jobban elveszíteni. Nem akarok vele veszekedni. De nem tudom meddig bírom még így :(
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- 5 faktor diéta - fogyás szenvedés nélkül
- A nagyim agyhalott, miért nem ér véget a szenvedése?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?
- Diggle játék 60. pálya után nem tudok továbblépni, nem tudom a harmadik kulcsot hogy kell megszerezni?