Nem tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol be tudnám írni a horror/thriller témájú novelláimat egészben? (tudásbázis kérdés)
(Csodálkozom is, hogy itt a címben Hoxa még nem javította a hibát, pedig általában gyorsan szokta, mert vagyunk páran, akik ezért gyorsan "lefejezik" a kérdésfeltevőt!)
:)
Az én volt barátom is szeret írni, szerintem jól is csinálja, de a helyesírás neki sem az erőssége. Eleinte mindig kérdezgettem tőle, hogy kijavíthatom-e a hibáit, aztán már ő kérte magától, hogy szóljak a hibákért. Elég sok mindent megtanult, szóval ajánlom a kérdezőnek is, hogy "fogadjon fel" valakit, aki ezt megteszi neki.
(Nem bántásból mondom ezt, szerintem nem csak akkor fontos a helyesírás, ha ezzel akarsz foglalkozni. :])
:)
egyébként a kérdés feltevőjének műve tele van helyesírási és stilisztikai hibával, van még mit csiszolgatni! (pedig csak egy rövid részt olvastam el)
"a bejáratánál 6-7 oszlopok állnak szépen sorban"
Ez elég magyartalan, 6-7 oszlop áll szépen sorban.
* még egy javítás:
"el fogják fogadni" , nem pedig "elfogják"-a betörőt 'elfogják', de itt az ige az 'elfogadják'
Hidd el, bármilyen jó lehet a munkád, nem vesznek komolyan, ha alapvető helyesírási hibákat vétesz!
* javíthatlak?
"be tudnám írni" -helyesen. Nem pedig "betudnám".
Fontos, ha írással szeretnél foglalkozni!
nah meg is van a Tvn.hu-ba illesztettem bele az egészet:) nem hittem volna, hogy sikerülni fog :D
akit érdekel itt van:)
További ajánlott fórumok:
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Ti milyen oldalakat szoktatok rendszeresen látogatni?
- A munkaltatom ellenorizheti-e, hogy az interneten milyen oldalakat nezek meg?
- Miert néz ilyen oldalakat a párom?