Nem tudja, mit szeretne (beszélgetés)
Egy alakuló kapcsolatban pár hét után milyen szándékok után érdeklodsz? Ha jó a szex, sokat keres telefonon, akkor ez éppen megfelel annak, ami: egy alakuló kapcsolatnak.
Miért kell szándékokról érdeklodni?
Maga meg csak nyomozgat itten Watson...;)
Zerintem' is amúgy.
Hány hete is ismerkedtek? És máris magadhoz láncolnád, elköteleznéd, mert a szex működik?
Nagyon hajaz ez a téma az "Egyéjszakásnak indult, de..." fórumra.
Nem vagy már tini, hogy pár hét után megbolondulj !
Ezzel a nyomulással a frászt hozod rá, fel fogja venni a nyúlcipőt ha rájön hogy te már a nászindulót dúdolod!
Sziasztok! Kérlek, segítsetek nekem.
Ő 40, én 42. Hetek óta tart az ismerkedés, de csak egyelőre kezdeti fázisban járunk, mert nyáron a munkája beszippantja sajnos őt. A szexuális része nagyon működik, a visszajelzés alapján ő is nagyon jól érzi magát velem. Naponta többször keres, érdeklődik, hogy vagyok.
Ma picit próbáltam a szándékai felől érdeklődni, azt mondta, hogy semmiképp nem laza kapcsolatot akar tőlem, de még nem tudja, hogy mit is akar, korai erről beszélnünk. Persze, bennem is vannak kérdések még, de nagyon szimpi a pasi.
Még nem voltam soha egy ilyen kapcsolatban, ahol ennyire lassan alakulnak a dolgok. Mennyit érdemes várni, és ilyenkor mit lehet csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Ausztriába szeretnék menni, de nincs útlevelem. Tudja valaki biztosra, hogy elég a személyi igazolvány a határátlépésnél?
- Írtam egy cikket, ki szeretném törölni, amilyen gyorsan csak lehet, nem tudjátok, hogyan kell?
- Megtakarított pénzemet szeretném megtisztíttatni, illetve hallottam, hogy vannak, akik le tudják a rontást róla venni. Ismer valaki ilyent?
- Van egy ismerősöm, aki nem tudja felnevelni a gyerekét és szeretné örökbe adni
- Tudja valaki hogy mit jelent az "illegál port kommand" hibaüzenet, amikor képet szeretnék feltölteni a fotoalbum.hu-ra?