Megtakarított pénzemet szeretném megtisztíttatni, illetve hallottam, hogy vannak, akik le tudják a rontást róla venni. Ismer valaki ilyent? (tudásbázis kérdés)
ad 1 - nem tartana egy-két hétig ;)
ad 2 - eszembe sem jutna visszautalni - pont úgy, ahogy álalában azoknak sem, akik nagyüzemben vállalnak pénztisztítást.
Magdi leírta a lényeget, engedd el a gondolatot, mert ha folyton ezen agyalsz, tudatalatt is mindig arra mész, hogy ez bekövetkezzen.
Tégy próbára, küldj nekem egy autót és ígérem, nem csavarodom fel a fára vele ;) Nyugi mindenkinek vannak rossz szériái, ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget.
És jusson eszedbe a fókusz riport, egy-két éve pont így csalt ki egy varázsló egy nőtől több millió forintot. Úgy megtisztította, hogy azóta is bottal ütik nyomát.
Nehogy hülyeséget csinálj!
Ami elromolhat, az el is romlik!
Nem a pénz az oka - most ilyen szériában vagy;
Ne vegyél lehetôleg semmit, netalán vigyél haza szenteltvizet :))))))
amúgy tesztelhetjük, küldjél egy új autót, vállalom a rizikót, hogy feltekeredek-e vele a fára, csak azért, mert tőled kaptam :))
választhatok típust és színt?
hát, szerintem első körben sürgősen felejtsd el ezt a dolgot, hogy nálad minden balul sülhet el. ha folyamatosan ezt pörgeted a fejedben, akkor direkt fogod magad ilyen kellemetlen helyzetekbe sodorni: kétes helyről veszed a kávéfőzőt, vagy ha útközben a balesetre koncentrálsz akkor előbb-utóbb valaminek neki is mész. :(
ha neked az segít, akkor csinálj otthon valami "pénztisztító" procedúrát, mint ahogy az ezo tévében a nagy mágusok, rakj ki magad elé egy gyertyát, meg egy pénzdarabot, aztán mondd el háromszor, hogy megtisztul az összes pénzem, csak szép és jó dolgokat vásárolok rajta. :))
de komolyan, ha úgy gondolod, hogy rajtad ez segít, akkor csinálj valami ilyesmit.
amúgy meg mindig nézd meg, hogy mire költöd a pénzed, ne vegyél rossz minőségű árut, vagy kétes helyről (kínai piac és társai). aztán akkor nem lesz baj :)
Jééézus!
Ki rontotta meg, és mivel, hogyan????
További ajánlott fórumok:
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Hova lenne érdemes beforgatni a megtakarított pénzemet?