Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nem tanulok sem a saját, sem a mások hibáiból (beszélgetés)
:))
ne aggódj!ez csak szállóige
Akkor mondják ,ha le akarnak rázni
miért kell rögtön dokihoz küldeni másrol sem szol a többség kommentje mint h pszichologust keresen fel,ez már nagyon unot dolog
Azt mondjak, hogy az okos más hibájából tanul.
A bölcs sajátjából.
A buta semmiből.
Lehet, hogy túlságosan a szívedre hallgatsz és megcsalnak az érzelmeid, nem?
<script>alert('Válassz Okosan, olyat aki full OK arc!!')</script>
Hát ez kellemetlen. Pedig kéne....
Mindig ugyanabba a hibába esek bele.Rossz pasit fogok ki.Már az elején látom a hibákat,nekem mégis kell.Nem tanulok belőle.
HÁT EZ BAJ, KÉRJ SEGÍTSÉGET A MEGOLDÁSHOZ!
Általában nem. És van olyan, hogy többször is beleesek ugyanabba a hibába, holott tudom, hogy nem szabad. Ilyen vagyok
Amig az okat a viselkedesnek nem ismered fel, es nem tudatositod, majd tudatosan nem valtoztatsz a gondolkodasodon,a beidegzodeseken, a tortenesek sem valtoznak. Figyeld meg magad, miert kerulhetsz ugyanabba a szituba, miert azokat az embereket vonzod be (vagy azt nem irtad, mirol van szo). Ez amugy mindenkire igaz, ne aggodj :))
(en most rendeltem egy konyvet: A karmanak nincs humorerzeke :) kivancsi leszek)
Az ember hajlamos mindig ugyanabba a zsákutcába befordulni.
Szerintem érdemes egy pszichológust felkeresned, mert ő, mint külső szemlélő objektiven lát téged és segíthet a változtatásban.
"Mások hibájából tanul a bölcs, saját hibáiból az okos."
Ez egy jó idézet.
Pedig a saját hibádból lehet tanulni,nehogy beleess megint.
menj el önismereti csoportba.
Én elfogadom magam és igy nem is akarok változni
köszi csajok! ezek nagyon klassz tanácsok. másnal nincs ilyen problémája?
Ne görcsölj. Kicsit próbáld magad távolról nézni és szeresd egy kicsit magad. Aztán szépen lassan, hátha változol...
Már haladás, hogy beismered. :)))
majd tanulsz, ha megunod.. ezzel más nem tud mit kezdeni, csak te
Mit tégy?Kezdj el másképp gondolkozni.
Mit tegyek, hogy változzak, mindig elkövetem ugyanazokat a hibákat, és másokéból sem okulok. pedig nem vagyok ostoba, de mégis mit tehetek?
További ajánlott fórumok: