Nem sikerül elérni az orgazmust (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez is egyfajta válasz.
Dehogy írok, mielőtt valaki ezt gondolná. Csak azért bátorkodtam kérdezni, mert te céloztál az aktívságára.
Felejtsük el.
Erre és ehhez hasonló üzenetekre nem szeretnék válaszolni! Kérlek privátban se írjatok rám, mert nem fogom őt kiadni!
Kérdezzétek a Fi-t, ő eldönti mire szeretne válaszolni.
Úgy gondolom, ha valóban nő lenne az illető, már privát megkeresett volna, mivel te vagy az, aki leginkább segíteni próbálsz neki.
Ezzel én be is fejeztem.
További szép estét! :)
Minden tiszteletem a tiéd, hisz engem és a nőket véded! Viszont ez egy női oldal. Női gondokkal , problémákkal! Természetesen nem állt szándékomban nyilvánosan leírni, hogy én hogyan szeretem csinálni, bár ha így is lenne, csak pár ember tudná, valójában ki is vagyok, de ők láttak, olvastak már cifrábbat is tőlem! Anonim vagyok, egy nő valahonnan . Ha csak egy nőnek tudok segíteni a jelenlétemmel, tanácsommal, akkor már megérte itt lenni! El sem tudod képzelni, milyen rossz, mikor kudarc a próbálkozás! Emlékszem még erre, ahogy arra is hogy mennyire nagyon durva , mikor első alkalom után sikerül!
Maradok tisztelettel Drága Betyár! 💋
Lehet, hogy nem olyan egyszerű egy nőnek elérni az orgazmust, ugyanakkor azt sem hiszem, hogy az összes ilyen problémával küzdő nőt, ide fújja a szél.
Mondhatsz te is és a fórumindító is bármit, ezt a vallomást szerintem egy férfi írta ki. Várja, hogy egy (elvileg) női fórumon, majd lesz néhány önként jelentkező, aki lépésről, lépésre elmondja neki, hogy és mit szokott magával csinálni, hogy neki jó legyen.
Persze, ha a te szexuális életed úgy gondolod közkincs, ne tartsd magadban, amit írni szeretnél.
Ne ítéld el. Jó ember ő, csak túl sok itt a valótlan fórum.
Mi volt az oka, hogy abbahagytad a masztit?
Ha kellemetlen a válasz, írj rám privátban, bár azt gondolom, hogy ha itt válaszolsz, akkor talán másnak is segíthetsz! Nem vagy egyedül ezzel a problémával! Lehet hogy egy szakorvos lesz a te legjobb megoldásod, de az is lehet, hogy pár tippel menni fog.
Lehet nálad is ez a probléma:
Székely a fiával fekszenek a sátorban.
- Te maszturbálsz édes fiam - kérdi a székely az éjszaka közepén.
- Bevallom édesapám, hogy én.
- Na és jutottál e valamire?
- Bevallom édesapám, hogy nem.
- Na akkor talán próbáld meg a sajátoddal.