Színleltél-e már orgazmust? (beszélgetés)
Basszus, Mon Chery, miért mindig ilyen topikokban írsz? Tudod, a leírt szó hatalma!!!
Tehát nem mondasz le, ha lemondasz, ne írd le, mert tényleg úgy lesz. Bár kívánom az ellenkezőjét!:))))
"szeretetből tettem már eleget"..és viszont is szerettek..közben? :)
Te mindent elsöprő gigamega vágyról írtál...szerintem ha szereted a párod, akkor vágyódsz vele intim közelségben lenni.
Hát akkor nyithatnánk egy új fórumot is,szeretetből tettem már eleget,szerelemből még soha,ha majd megtudom a különbséget akkor írok ismét:)
Hány ember válaszolná azt itt,hogy nem kell a vágy,csak a szeretet??Bonyolultabb ez annál...
"igazi vágy nélkül lefeküdni valakivel – ez a három alapvető bűn"
Már csak azt kell pontosítani, milyen 'AZ' igazi vágy :)
Mi ebben a tortúra?
Nem azt kell vállalni, hogy nem élveztél el...hanem őszintén megmondani, hogy neked egyszerűen most nem megy.
Ha te elnézed a pasinak, hogy mondjuk nem jön össze (feltételezem elnézed, mert szereted), akkor a pasi is elnézi és megérti, hogy a nőnek sem mindig jön össze.
Nem!
:)
Nem tudom szinleltem-e, csak mióta van (csupàn néhàny éve), azóta tudom, hogy addig nem volt. Azt hittem annyi az egész.
Mostmàr nem lehet nem észrevenni és ezért örök hàla.
Én kiegészíteném azzal, igazi éhség nélkül enni...
Egyébként a kérdésre a válaszom ,nem.
Erről egy idézet jutott eszembe:
"Igazi mondanivaló nélkül beszélni, igazi szomjúság nélkül inni, és igazi vágy nélkül lefeküdni valakivel – ez a három alapvető bűn, amit a mai európai ember leggyakrabban elkövet."
"Ha a békesség kedvéért megy bele a játékba"....
akkor sem kell színlelni mert az hazugság,és aki ilyen helyzetben képes rá,akkor más helyzetekben meg főleg!Lehet azt kedvesen,odaadóan,szeretetteljesen is csinálni ha már belemegy a hölgy....de akkor sem kell színleni mert nincs értelme!
Férfi is képes orgazmust színlelni, mivel az ejakuláció az orgazmustól függetlenül is végbemehet.
(De én nem színleltem.)
Felsültek/csütörtököt mondtak.És letagadták.Ennyi.Pedig semmi ciki nincs az ilyenben.
A kérdésre válaszolva:nem,még soha.:)
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- El lehet érni az orgazmust pusztán a mellek ingerlésével?
- Nem sikerül elérnem az orgazmust! Mit tegyek?
- A férjem csak színleli az orgazmust!