Mért sikerül egyre ritkábban elérnem az orgazmust? (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Gondoltam írok, és nemtudom, szerintetek higgyek egy 24 éves pasinak? :)
Én úgy gondolom, h ő már sokkal tapasztaltabb... :(
Szia
megkérdezhetem azóta mi a helyzet?
Én 6 éve szedem ugyanazt a tabit, és nekünk időnként van pár alkalommal ilyen, most megint ilyen időszak van, és nagyon remélem, hogy most is csak átmeneti...
Én mondjuk soha nem gondoltam a tabira, hanem hogy néha van ilyen, vagy hogy tényleg érzem, hogy ne ott vagyok agyilag valamiért pedig kívánom, vagy alapban valami piszkál (egy kis betegség, akármi).
Tabival mit csináltál?
Lehet, hogy kívánni kíván, csak nem tud!
Akérdésre a válasz: egy nagy sóhaj.
Elnézést, hogy eltűntem, de meghalt a vodafonos mobilnet egész Pécsen, itthon meg most jutottam géphez.
Ezt találtam, lehet érdemes megnézned.
Egyébként bevallom, nekem is úgy a legjobb, ha szex közben rásegítek, de ez nem zavarja egyikünket sem.
Kézrátétellel, ez jó :-))))
Lehet hogy addig is míg kiderítjük hogy mi a probléma, ez a megoldás marad. Csak jó lenne megint együtt :( Bosszant hogy nem tudom az okot és így tenni se tudok ellene:(
Akkor kezdjétek úgy, hogy a párod téged kielégít mondjuk orállal, vagy kézrátétellel:-)).
Majd egy kis szünet után, amíg ismét ingertelhetővé válsz rátérhettek magára az aktusra úgy ahogy Neked is a legjobb elviekben. Ha így mégsem sikerül kielégülnöd akkor sem maradsz teljesen hoppon és kielégítetlenül.
Ismerek egy nagyon jó pózt, amikor ő is vagy akár te is rá tudsz segíteni kívülről.Leírom privibe ha érdekel.
A hosszú simogatós előjáték is csodákra képes.
Ezt mondom is neki mindig. Mikor látom szegényen hogy még próbálkozik, próbálkozik, hogy nekem is örömet okozzon, de látom hogy ő már alig bírja visszatartani, mondom hogy engedje el nyugodtan, rámnéz ilyen kis szomin, hogy de biztos? Meg kérdezgeti, hogy de biztos nem baj? Én mindig nyugtatom, hogy nekem igy is jó volt, mert nagyon élveztem az egészet, meg boldoggá tesz a tudat hogy neki örömet okozhattam. Próbálja elfogadni, de néha kibukik belőle hogy hiába mutatja hogy elhiszi és megnyugtatja amit mondok neki, magába ott rágódik hogy mért nem sikerül ami korábban olyan egyszerüen ment. Úgy sajnálom én is az egészet főleg miatt, mert látom mennyire bántja, hogy mennyire szeretné ha nekem is ugyanolyan jó lenne mint neki, főleg így mégrosszabb hogy nem tudom az okot és nem tudok tenni ellene. :(
Rásegíteni nem szoktam, mert általában olyan pózokat használunk, hogy nem is férnék magamhoz.
Nem próbáltad, hogy az aktus közben rásegítesz a dolgokra?
Egyébként mindenképpen beszélj a pároddal és mondd meg neki, hogy továbbra is ugyanúgy kívánod és élvezed, ha vele lehetsz együtt. És ne hibáztassa egyikőtök se magát.
Hát igen, ez az, akkor hogyan tovább? Szakember gyógymódja hogy ismerjem meg magam: oké, kipipálva. Tapasztalatok a pasinak megtanítva. A probléma még mindig fennáll? Hát, akkor bocs így jártál...Akkor stresszes vagy. Ami nem igaz, mert tök nyugi van, minden okés.
Meg mivel nem vagyok egy hű de tapasztalt akárki, sajnos ötletem sincs hogy mivel trükközhetnék hogy kicsit rásegítsek a dologra...
Én azért írtam, hogy a szakemberek sem tudják igazából, mi váltja ki ezt, mert rengeteg veled egy cipőben járő nő van. Bár a külföldi hasonló oldalakat nem olvasom, de úgy gondolom ez a probléma világszerte érinti a nőket. Ha lenne biztos recept ellene, akkor biztosan nem lenne ennyi tanácstalan nő.
Bárhol is olvastam a szakember mindenhol az nyilatkozza meg kell ismernie egy nőnek a testét. Ok, de itt vagy Te is aki ismered magad, tudod hogy jó Neked, de mégsem sikerül a partnereddel egy ideje az orgazmus, akkor hogyan tovább?
Nekem tetszik az őszinteséged. :)
Sztem magadnak azért könnyebb, mert csak jobban tudod, hogy hová kell nyúlni és hogyan, azért aktus közben ez másképp megy. Ez a csökkent libidó pont arra elég, hogy együttlét közben ne sikerüljön.
Esetleg kipróbálhatnád, hogy szedsz valami ginseng vagy hasonló vágyfokozó -természetes alapanyagú- készítményt. van állítólag ami direkt a női vágyfokozására való, de én még ilyet nem próbáltam. Ginsenget már szedtem fizikai és szellemi erőnlét fokozására és sztem a vágyra is pozitív hatással van.
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Színleltél-e már orgazmust?
- Nem sikerül elérnem az orgazmust! Mit tegyek?
- Palotapincsimnek reggel 6 óra óta vannak tolófájásai. Nem kellett volna már előbújni az első kutyusnak? Egyre ritkábban vannak ezek...