Nem jó ötlet, ha először a férfi lakásán találkozunk? (beszélgetés)
Úgy látom, komoly gondjaid vannak a társkeresés területén. Ha gondolod, tudok segíteni. Ha mással nem hogy felhívom a figyelmedet a témában ezen a portálon található cikksorozatommal. (A társkeresés fortélyai, csapdái)
www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=4394
Eltunt az eterbe a hsz-em...
Szval, nem ezekkel van a baj, ha mindket fel tudja,mi a csizio, csak akkor,mitol fel a kedves kerdezo...
:)
Talán nem akarta látni, hogy beszélünk az ellen, amit akar. Vagy megtette, és férfi utána lerázta.
Vagy megtette és azóta is szeretkeznek és szerelembe estek, oda is költözött.
Vagy nincs nete.
Vagy elfelejtette a jelszavát.
Szalad a tyúk a kakas elől, s közben gondolkodik:
-Ha megállok, k*rvának hisz. Ha elfutok, frigidnek. ...Elesek! :)
Ja, csak ott egy öregecske szivar volt, akivel több napot kellett volna összezárva eltölteni.
Persze ha egy Till Lindemann vagy egy Vin Diesel típusú figuráról lenne szó, én is a wellnesst választanám.
Ugyanmár, hol élsz... Majd megkérdezik nyíltan, hogy "szivi van kedved dugni, mert én csak szexet akarok ám"? Na, persze. Még egy 'sima' randira sem hív el egy pasi, ha nem egyértelműek a jelek, hogy nem fog kosarat kapni. És azt a pasik is tudják, hogy csak szexre nehezebb rávenni egy nőt.
Különben sem hiszem, hogy tényleg tetszene ha ezt mondaná bárki neked... Akkor a romantikát hiányolnád.
Az, hogy a lakására hívja és nem máshova (mozi, vacsi,séta, mittomén) épp eléggé egyértelmű...
Mitől félsz? Ha félsz, akkor minek mész?
Találkozzatok máshol. Vagy sehol.
Én csak olyan pasihoz mennék fel, akit már azért jól ismerek. Vagy nem, de nagyon közelről szeretném megismerni. :D
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Mit tegyünk, ha úgy véljük, szellemekkel találkozunk?
- Ha a pasi lemondja a randit, miért teszi hozzá hogy majd máskor találkozunk?
- Tanácsokat kérek! Barátomat megbántottam hétvégén, és azt mondta nem találkozunk emiatt 2 hétig. De születésnapja lesz most pénteken...
- Miért találkozunk?