Mit tegyünk, ha úgy véljük, szellemekkel találkozunk? (beszélgetés)
Lehet, h tényleg le kellene rajzolnod, lefotóznod és feltöltened, mert így nem annyira egyértelmű :-(
A szellemekhez kapcsolódóan pedig: A barátom az előbb, akkor jött be, amikor ebbe a fórumba néztem be és lelkesen el kezdte mesélni, h miközben mosta a fogát, mellette a tükrös szekrény ajtó magától kinyílt, majd pár másodperc múlva visszacsukódott. Huzat nem volt. Kérdeztem, h és mit csináltál? Erre Ő: Hát arra gondoltam, h ennek a Makinak (ez én vagyok:-P) tényleg igaza van, h léteznek szellemek. :-)
Anno az északi sarkkörön túl egy kis városkában (ha lehet annak nevezni ezt a lakható képződményt a tundrán) szakértettem. Orosz partnerem mesélte, hogy a KGB is foglalkozik a szellemekkel. Volt, aki vizes lett a száraz lakásban, stb. Egyetlen eseményt jegyeztek, ahol embert bántott. A család kezelhetetlen hülyegyerekét csapkodta meg a nagypapa görbe botjával.
Értelemszerűen nem kell félni tőlük azoknak sem, akik hisznek bennük.
Tudtam, hogy ez nem lesz érthető rész. :D
Szóval fogod azt a 4 felé hajtogatott szalvétát. Szétnyitod két felé, így: <, a két szalvéta rész közé beteszed a kanalat. Odaszorítod kicsit a kanálra a szalvétát ugye, hogy fel tudd rá rendesen tekerni az egész szalvétát. Nem tudom érthető ez így eddig.
Nos, ha a szellem igennel válaszol, akkor a kanál kiesik, de már nem a hajtás közül. Hanem amikor kiszeded a kanalat a szalvétából, letekered róla szépen és úgy van a szalvétában, mintha csak simán a 4 felé hajtott szalvéta kockába tekerted volna be egyszerűen.
Szekrényhasználati szokás:))
Igazán tetszik ez. Ebből majd építkezek még:D
Innen lettünk eltanácsolva:
úgy,hogy még a hsz-einket is törölték.Ami szerintem marhára gáz lépés volt,mivel én a magam részéről szakemberhez tanácsoltam,kb.2db hsz-ben.De ha az OK,hogy egy 5 éves gyerek életét gallyra vágja a babonás szülője,hát csak tessék!Szerintem felháborító,de mindegy...
Úgyhogy lehet innen is csemegézni,de vigyázat!Nem oda válaszolni...Ahogy Hofi mondaná:
"Itt ül a Cenz.Meg az Ura.Az.A cenzura..."
Ez egy nyílt fórum.Ha nem akar kritikát,nyisson zárt fórumot!Még ilyet...Példátlan!Mivel én a magam részéről semmi sértőt nem írtam,de egyből nekiállt kiabálni.A topiknyitókra tehát nem vonatkozik,hogy normálisan viselkedjen a saját topikjában,most már ezt is megtudtuk!Még ilyet...!!!
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?