Nem esek teherbe (beszélgetés)
én 8,5évig nem estem teherbe
2* laporoszkópiáztak
mindkét petevezetőm ELMÉLETILEG! elzáródott és PCOS is volt
nem szedtem merckformint!
lefogytam zöld teával 10kgt 1 év alatt
nem volt rendszeres mensim.
amiket próbáltam:
biorezonancia
talmasszázs
gynex csepp
gynevac inekció kúra
agnus-castus homeós golyó
cickafark és társai teák
maca vibe kapszula
mindet legalább 3hónapi szedtem
aztán elindultunk a lombikon és az uh-n ott volt a 7mmes petezsák! ma már 9hónapos kisfiam!!! :-D
amiket szedtem:
aloe vera berry nectár
C vitamin 1000mg!!!!!!
hipp natal vitamin
eurovit kismama vitamin
méhpempő
mastodynon homeopátiás csepp
remélem tudtam segíteni bármelyikőtöknek!
mindenkinek mielöbbi gyermekálldást!
Szivi,szivi,szivi :)))
Pusszantás :D
Köszi,köszi,köszi:))
Én is Nektek nagyon!
Pusszillak:*)
Remélhetőleg nemsokára fogod is olvasni a naplómban :) Még nem megyünk, mert most mást tűztem ki célul először és ha sikerül, akkor belevágunk ismét. Addig próbálkozunk, de nem görcsösen..
Minden rendben lesz veletek.. és várom nagyon, hogy vezesd a naplót ;o))) Szépen fog fejlődni és nőni a babó és idén még Édesanya leszel ;o) Drukkolok, hogy minden rendben menjen veletek :)
Majd talán fogok irni naplót ha betöltöm a 12.hetet.Amugy minden oké,csak nagyon aggodos vagyok még mindig nem hiszem el hogy ez tényleg velem történik.Akinek könnyen összejön a baba nem is értheti ezt hogy milyen érzés.Mindig arra gondolok mikor megyek a dokihoz hogy mond vmi rossz hirt és véget ér ez a szép álom.Veszek ilyen magzat szivhang hallgatót és azzal tudok majd itthonról is hallgatózni,remélem ugy egy kicsit nyugodtabb leszek.
Remélem minnél hamarabb olvasom majd a naplódban a jo hirt,de ha nagyon nem akar jönni menjetek el megint kivizsgálásra.Mi is voltunk okt-ban és a páromnál állapitottak meg olyan dolgot ami miatt nem sikerült volna.Csináltak nála egy kismütétet,és azt mondták kb 3 hónap mulva van esély a babára.És januárban mikor még nem is számitottunk rá már nem is jött meg.Pedig neki is is volt már korábban kivizsgálása.
Bocsi ha hosszu voltam....szoritok.
Szija Rebi! :)
Köszi szépen.. Neked viszont nincs naplód, de mesélj, mi van veletek? :))) Hogy vagytok?
Pusszantás
Na..úgy látom, meghalt ez a fórum is... :(
Sziasztok Lányok!
Puszi
Köszike aranyos vagy!
Vigyázz nagyon magatokra!
Milyen érdekes..itt írtam a 6612-es bejegyzésemben,hogy januárban vagy februárban szeretnék teherbe esni.Erre mit ad Isten??!!Januárban és februárban védekeznünk kell a gyógyszer miatt,amit szedek..
Most már akkor azt írom,hogy nem szeretnék teherbe esni..:-)
Nagyon köszi!:)
Neked pedig nagy gratula kisfiadhoz!Gyönyörü szép!
Sok egézséget nektek!
Gratulálunk Rebi!
Vigyzz nagyon magatokra és boldog babavárást!
Többiek pedig kitartás nagyon drukkolok nektek!!!!
Sziasztok!
Rebi jajjj,de jóóó!!!!!:-)))) Gratuláloook!!!:-))
Ibildia..én nem imádkozom, nem hiszek benne. :) De gratulálok a családodhoz és sok egészséget kivánok!
Rebi... várom ám, hogy irj! ;o)
Szija Rebi!!! :))))) Hurrrááá!! :)))
Jajj, de örülök Neked!! Remélem, minden rendben lesz és majd írj, ha voltál ultrahangon :))) Drukkolok!! Csak így tovább! ;o))
Puszi
Szandera!!! Örülök neked nagyon!!!
Köszi csajok,hogy tetszik a napló,igyekszem gyorsan megírni az eddigieket és lassa utolérem magam.Szinte mindennap volt,van valami.
pusszantás mindenkinek
óóó semmi semmi:-)
Majd januárban,vagy februárban szeretnék teherbe esni:-D ezt eldöntöttem,remélem így is lesz:-DD
Sziasztok
mi újság veletek?
További ajánlott fórumok:
- Miert nem esek teherbe?
- Szerintetek miért nem esek teherbe, ti mit gondoltok?
- Védekezés nélkül hogy-hogy nem esek teherbe?
- Ha úgy esek teherbe, hogy munkanélküli vagyok, mire számíthatok anyagilag?
- Ha gyes alatt esek teherbe, érdemes szülés előtt még kivenni a bent maradt szabadságot, hogy jobb legyen a gyed összege majd?