Nem dobtam ki a tesztet, és jó pár órával később most látok rajta még egy csíkot nagyon halványan, szerintetek ilyenkor mi van? (tudásbázis)
A tesztek megbízhatóak, az orvosok is hisznek nekik.
Elvileg az otthagyott teszt nem jelent semmit, azóta ezer más kémiai folyamat is lejátszódhatott ott.
De!
Két hét múlva irány új tesztért, ha nem jön meg.
Nekem két gyerekemnél se mutatta ki őket az első teszt, csak a második. Nyilván az én szervezetem ilyen...
Nem kell ennél olyan türelmetlennek lenni, ülni a teszten, meg ezzel annyit foglalkozni. Szerintem ez a túlzott akarás miatt nem jön annyi helyen a baba.. Jókat kell k.félni..
Sziasztok! Èn is kérdznék egy hasonlót mint a többieké :) Tegnap este néztem egy terhességi tesztet. Csak egy csíkom lett de ma reggelre ott volt a második csík halványan. Nálam ha néztem mindig negatív maradt másnapra is de ma nem. Szerintetek mennyire megbízhatóak ezek a tesztek?
Köszi a választ! ( szeretnénk babát mi is )
Sziasztok!
Na, tegnap voltam orvosnál, csak későn értem haza, azért nem írtam.
Nem lát terhességet, csinált ő is tesztet, olyan lett, mint az itthoni. Semmi sem egyértelmű rajta. Viszont van valami folyadék a medencémben, ami nem tudja mitől van, valószínű egy felszívódott ciszta, ami okozhatja ezeket a fura terhességi teszteket, és a görcseimet is.
Szóval vagy ez vagy még nagyon korai a terhesség.
Egy hét múlva újra tesztelnem kell, és annak az eredményétől függően újra meg kell látogatnom.
Hát ennyi. Nem lettem sokkal okosabb.:)
Én is így jártam,most itt szuszog mellettem a 3 hónapos kislányom.
1 teszt negatívot,másik kettőn pedig alig látszodott a halvány csík,és az is kb 15 perc után jelent meg!
olvastam, azt írják 10percen túl nem érvényes.
de akkor is furcsa, hogy miért került oda...
Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet, kivártam az időt, akkor semmi, most meg ránéztem és ott egy nagyon nagyon szinte észrevehetetlenül halvány második csík is.
Akkor lehet, hogy terhes vagyok?
2-án kellett volna megjönnie, és csak egyszer voltunk úgy együtt a párommal, hogy nem védekeztünk. Van egy 15hónapos kislányunk nagyon nem terveztünk még másodikat!:S
Segítsetek!!!
Szerintem tesztelj újra.
Nekem a negatív tesztek száradás után is mindig negatívak maradtak, csík még nagyon-nagyon halványan sem volt rajta.
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Terhességi teszt: halványan, de ott a második csík:)
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- A laptopomon elsötétült a monitor. Látni lehet, de nagyon halványan. Hogyan tudom visszaállítani?
- Fél éves autónkra vasforgács esett, utána az eső és rozsdafoltos lett, políroztatni vittük de még halványan látszik! Mit lehet tenni?