Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem akarom, hogy jöjjön a meleg idő, gyűlölöm 😰 fórum

Nem akarom, hogy jöjjön a meleg idő, gyűlölöm 😰 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

18. SzuzyF (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:20
Én is, de mások attól még élvezhetik. Sajnos arra nincs lehetőségem, hogy Alaszkába költözzek, pedig az időjárást tekintve nekem ott lenne a legjobb.
ma 02:01
Én is, de jönni fog. Mindenhol van klimám, anélkül nem birnám.
tegnap 22:39
en sem akartam elhinni/nem otthon elek/,hogy ennyire meleg tud lenni otthon is,s bar en megszoktam,mert nalunk meg ennel is melegebbek vannak.
tegnap 21:28

Az a 35 tavaly inkább 40-42 volt. És ez csak egyre több lesz.

De nem baj, jöjjön csak a perzselő hőség, pusztuljon minden 🙂

14. Görögtánc (válaszként erre: 11. - Papája)
tegnap 21:08

Ez baj.

De nem a nyárral van a baj hanem a túl korai és hirtelen felmelegedéssel. Az rendben van hogy nyáron 35 fok van, legyen is, annak kell lennie. De hirtelen 1-2 fokbol márciusra majdnem 20… na az a baj.

13. Görögtánc (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:05

Nekem például nincs klímám, csak egy hűs vályogházam, ahol nappal lehúzzuk a redőnyöket éjjel pedig szellőztetünk.

Attól mert valaki megszenvedi a meleg időt mások még élvezhetik. Ez nem nagy arc hanem egyéni preferencia. Én minden évszakot szeretek de már olyan régóta van hideg, most vágyom a nyárra. 🌞🙌🏻

12. Myra
tegnap 20:58
Alig várom a tavaszt.
tegnap 18:06

Fénykép igazolja, hogy tavaly március 1- én virágzott a korai sárgabarackom. Le is fagyott, mint minden évben.

A többi gyümölcsfa is korábban borult virágba.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Csicsi25)
tegnap 18:03

Igen 😞

A klímás szobából nagy az arca egyeseknek.

9. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:50
Egyetértek! Már itt a március - egy pillanat alatt itt a nyár, a 40 fokban pedig megőrül nem csak az ember, de az állatok és a növények is 😢
tegnap 16:57

Vannak még az áprilisi fagyok.

Hőség, rosszullét, na azt én sem várom, de a langyos tavasz mindenkinek jó.

tegnap 16:53
Csak nehogy odalegyenek a rügyező gyümölcsfák egy hideg áprilisi éjjelen.
tegnap 16:49
Én akarom. És imádom.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:49
Had jöjjön csak, sokan szeretjük. Esetleg költözzél hidegebb éghajlatra. Így mindenki elégedett lesz.😉
tegnap 16:47
Jövő héttől már 15 fokok lesznek
tegnap 16:46
Én nagyon várom. Imádok mezítlábazni meg lenge ruhákat hordani. A meleg napocska is hiányzik már🌞🌺
tegnap 16:38
Márpedig jönni fog. Megnéztem a 60 napos előrejelzést (tudom, hogy tipp az egész), és áprilisban már nem is lesz 20 fok alatt a hőmérséklet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook