Kemény ez a január-február mint mindig! Gyűlölöm! Ennél... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
11. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:38
Minek gyűlölködni? Attól még létezni fognak és minden éven eljönnek. Komolyan nem értem, azt se aki nyáron 10 percenként kiírja hogy meleg van. Igen, az van, kellemetlen tud lenni, de nem fog változni. Nézzük inkább mindennek a jó oldalát. Január, februárnak is van. Többet lehetsz otthon, bekuckózhatsz munka után, hangulatossá kell tenni. :D
10. secret8
ma 11:28
Hogy változik az ember. Régebben én is átugrottam volna mindkettőt, most pedig kifejezetten szeretem ezt a csendesebb időszakot. Igaz, rengeteg napfény van most, és igazi hosszú hidegek se voltak.
9. Érdekes73
ma 10:46
Pedig igazi hideg se volt.
8. lolita2112
ma 09:09
en minden honapot szeretek hisz mindegyikben talalhat az ember vmi szepet,ol most mehetek furodni amikor csak akarok/hoseg,nyar/.
7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:43
Menj a hegyekbe síelni vagy sétálni.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:50
Csak magadnak ártasz, ha gyűlölködsz olyan dologgal kapcsolatban, amin nem is tudsz változtatni.
Itt ma is nagy fényességgel kel a Nap.
5. globus
ma 07:49
November-december hogyhogy nem? Ezek a télbe befelé trappolósok. Január-február pedig kifelé. Neha még a március sem éppen tavaszias.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:43
Ezek is pont ugyanolyan hónapok, mint a többi. Minden évben 2 hónapig szenvedsz? Nem tudsz kicsit a hozzáallásodon változtatni? Ez így nagyon rossz lehet, mondjuk a te dolgod... Nemsoká vége, aztán csak jövőre lesz január legközelebb.
3. LBO
ma 06:52
Nagyon szeretem ezt a két hónapot is.
Mit nem lehet benne szeretni?
2. birebora
ma 06:36
Mindkét emlitett hónapot is szeretem.
ma 06:36
További ajánlott fórumok:
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Nem akarom gyűlölni, mégis gyűlölöm. Mit tegyek?
- Felkelt a férjem, és azonnal vergődni kezdett. Gyűlölöm,...
- Két héten belül két macskámat gázolták el. Gyűlölöm az...
- Egyedül vagyok. Gyűlölöm magam. Tönkreteszek mindent és...
- Nagyon szeretem a nyugalmat, értékelem. Gyűlölöm a...