Nektek melyik hajvitamin vált be hajhullásra- hajerősítésre? (tudásbázis kérdés)
Én 2 hónapig próbálkoztam Hair C.-el...semmi eredmény. Utána voltam vérvételen(minden OK),majd bőrgyógyásznál, aki a koffeines sampont ajánlott...1 hónap alatt semmi eredmény. Hajmosáskor tele lett a szűrő a hajammal, porszívózáskor a porzsák, alvás után a párnám...nagyon el voltam keseredve.
Elmentem hajgyógyászhoz aki kamerával megvizsgálta a fejbőröm és közölte hogy nincs nagy gond, csak felborult a fejbőröm ph-egyensúlya a rossz samponoktól. Tanácsára a gyógyszertárban beszereztem Forcapil kapszulát(1 havi adag kb 3500) és drogériában vettem Gabi babasampont. Plusz saját elgondolásomból Supradynt szedtem és hajmosás után csalánteával öblítettem le a hajam. Egy hónap sem telt el és alig hullik! Napi pár szál, és hajmosáskor is ötödannyi. :) szerintem érdemes kipróbálni ezt a négyest, de valószínű a Forcapil volt a megmentőm!
Én szeretem az élesztőt csak úgy magában enni, és minden nap egy cseresznye nagyságú darab nem fúj fel.
Tele van B vitaminnal, kálciummal, magnéziummal.
No és sokkal olcsóbb, mint bármi más.
A hajhullást okozhatja valamilyen gyulladás, érdemes megkeresni az okát (ciszta, fogíny).
14 hónap múlva, amikor újra teherbe estem.
A második szülés után valahogy fél év múlva kezdett rendeződni a dolog.
Szia!
Melyik dm-es?Itt van belőle egy pár?
Egyik sem.
Amikor teherbe estem megerősödött, amikor megszültem, hullott, mint a hó. Hiába szedtem bármit.
Mindenki attól hízik amit bevisz a szervezetébe. Egy tablettától nem fogsz meghízni, ahogy a terhesvitaminoktól sem lesznek óriásbébik.
Max. az étvágyad nő meg, de azon meg lehet uralkodni.
Revalid már nem hullik előtte a lefolyó tele volt hajjal:(((
Próbáltam már a Hair Clinicet,Biovane-t de nem jöttek be:(