Nektek is szokott ropogni a térdetek? (beszélgetés)
Az én térdemet szerintem csak a nyugdíjasok tudják überelni.
Eleinte csak kevés volt a folyadék a porcok közt, aztán kopott a porc, most meg már műtenének.
Minél több súlytól meg kell szabadulni!!!
Nekem ezt mondta a doki! Annyitól ami még nem veszélyezteti az egészségem.
Én vagyok az az égetni való mai fiatal, aki melegebb éghajlatra küldi a nénikéket, bácsikákat akik fel akarják állítani a buszon. Nem bunkóságból, hanem mert egyszerűen néha még annak is örülök, hogy a buszmegállóig elbicegtem.
Sokat kell mozogni, persze, de ez egy ördögi kör. Ha az embernek még az is fáj, hogy lemenjen a lépcsőházban, akkor hogyan fog majd tornázgatni?
Az úszást mindenkinek tudom ajánlani. (és hátfájásra is ez a legjobb megoldás)
Sajnos örökölhető a baj. Apám ezzel van leszázalékolva. :(
Ha vki ismer jó tornagyakorlatot erre a panaszra, akkor kérem ossza meg velem! :)
Hajjaj! De még mennyire! Le sem tudok guggolni. 17-én megyek az ORFI-ba 3 hetes kezelésre. Újabban a csípőm is fáj! "Aszonta" as dokinéni, hogy fogyjak le. Kérdeztem, hogy ez most mennyire genetika és mennyire súlyfüggő. Azt mondta, hogy genetika, de azért kellene lefogynom, hogy ne cipeljek akkora súlyt a térdeimmel, mert attól még rosszabb lesz.
Apukámnak mind a két térdében volt protézis, a testvérének meg mind a két csípőjében. Apám jól megszívta, mert rosszabb lett neki, de a nővére úgy rohan az unokák után, hogy ihaj!.
Majd beszámolok a kezelések sikerességéről, ha akarjátok.
Nekem is szokott.
Középiskolában volt olyan időszak, hogy leguggoltam kicsit mintha kiugrott volna és elszédültem...ez pár hónapig tartott, aztán mikor elmentem dokihoz, megröntgenezték, nem kaptam rá semmit...azóta elmúlt!
Bocs, hogy megkérdezem, de szoktál rendszeresen mozogni? Mert ha egyébként nem fáj, akkor attól el fog múlni.
Ha fáj, akkor meg nem kérdés, irány a doki!
Én is ropogós vagyok. Az én különleges produkcióm, hogy néha járás közben a nagylábujjam kattog?
Tényleg, nagylábujjam, vagy a lábam nagyujja,vagy hogy mondják ezt helyesen???
ropog háát!
Fáj a medence csontom ha oldalra fexem,térdem ha keresztbe rakom a lábam,na meg a sarkantyúm.Kaptam fizioterápiát szedtem a Dona nevű szert,kicsit javultam.Plussz ropog a nyakam amitől méggyakrabban fáj és zúg a fejem.És még csak 32 vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Nektek milyen a kapcsolat a testvéretekkel?Titeket is szokott idegesíteni?
- Albérletben lakók! Nektek szokott a tulaj januárban bérleti díjat emelni?
- Napok óta rettenetesen fáj a torkom-nektek mi szokott beválni?
- Nektek is szokott fájni a hasatok a ciklus 16-17 napjai körül? Mitől lehet?
- Nektek sem szokott röntgenezni a fogorvos, ha nem tudjátok melyik fogatok fáj?