Napok óta rettenetesen fáj a torkom-nektek mi szokott beválni? (beszélgetés)
köszi mindenkinek:)
Most két napot halls cukorkáztam...meglepően jobb a torkom:)
Ugyan,köszönöm ani a hozzászólásod:)És mindenki másnak is:)A tojásos-mézes-tejes izé elég bizarrul hangzik:P
Sajnos eléggé torokfájós vagyok-bika a horoszkópom,amúgy is azt mondják,amúgy is minden nyavajám arra megy,de a mangulámat nem vagyok hajlandó kivetetni:)Azaz nem hagyom,mert már akarták párszor...
Szóval,köszönöm, akkor folytatom a meleg-sós vizes öblögetést(ma vettem halls cukorkát,jóóóó mentolos,jól esik nagyon), és megnézem ezt a glycoseptes izét is..
Köszönöm fiúk-lányok,jobbulást mindenkinek aki döglődik:)
Meleg tej, bele egy tojás sárgája mézzel elkeverve. Finom is és nagyon jó a toroknak. Én egy énekes ismerősömtől hallottam először.
Az öblögetés pedig nem lagyonos vizzel, hanem meleggel kell és az is használ nekem, de az íze tényleg nem jó. Volt, hogy véletlenül lenyeltem, na azt ne tudd meg... FÚJJ.
Az nem igazán normális,ha "napok óta" szerintem.
A szopogatósak hosszútávon nem igazán érnek semmit.Azok csak a náthás torok fájásra jók,ami viszont nem szokott túl huzamos lenni.
Talán el kellene menned az orvoshoz.
Na,ezzel biztos nem lett jobb a torkod,sorry! :)
glycosept...az a sárga,amit aftára is használnak?recept nélkül lehet kapni?mennyibe kerül?szörnyű íze van?:P
(köszi a tippet!)
Próbáld meg a Glycoseptet,csöpögtess kockacukorra 15-20 cseppet,és szopogasd el.
Nekem szokott használni,naponta 2-3 alkalommal érdemes megcsinálni.
Próbáltam már a mézes teát, mézet simán,szopógatós cukorkát,mindent!A gombóc csak nem akar szűnni a torkomban,szörnyen kapar:( Nektek mi szokott bevállni?
Ajánlották a langyos-sós meleg vízzel való öblögetést-attól majdnem elhánytam magam:SValakinek ez bejött?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Kisfiamnak rettenetesen száraz, ekcémás a bőre. Halicar nevű homeopátiás szer segíthet?
- Hallott már valaki olyanról, hogy kisgyermeknek rettenetesen fáj a hasa? Főleg gyomortájékon és orvos, orvosok nem tudják mitől lehet?l
- Mi lehet ez? A szemem előtt pár centis látótérben úszkál egy moszat féle és bármerre nézek ott van, rettenetesen zavar.
- Tudtok ajánlani valamilyen krémet a kezemre? Rettenetesen ki van száradva és hiába kenem sima kézkrémekkel ...