Neked volt már dauereztetve a hajad? (beszélgetés)
Volt, régen 15 éve és jó volt. Sokkal jobban tartja a frizurát, könnyebben és tartósabban lehet formázni. Szárít, tehát akinek zsírosodik, annak hatásos.
Én szerettem, de ma már nagyon meggondolnám, esetleg egy enyhe dauert.
:o
10-15 centit,te jó ég...nagyon köszi az infót:)
Hát igen,elég rizikós.
Mert nem kis idő mire az lenő főleg az én hajam növekedési sebességét nézve:S
És ha netán nem tetszene a végeredmény,minden nap kivasalni meg gyilkos lenne:D
Én is arra várok,hogy valami gauer szakértő írjon,bár lehet ő se tudna többet mondani,mint amit eddig kiderítettünk.:)
Engem még ez érdekelne ,hogy póthajat lehet-e?!:S Erre még eddig senki nem írt.:S
Amúgy én annyira nem féltem a hajam,szóval bevállalós vagyok,volt nekem már fele ciklámen,feketéből rögtön vörös (szép vörös):) Egy az én bűnöm,hogy nem elég extrém nekem a sima fekete,mindíg kell vele valamit csinálni.:P:)
És éppen ezért "félek" a dauertől,ert ha az rossz,akkor vége.Akkor mit csinálok vele?:O) :)
:D:D:D:D
Hát ja.És főleg azért,mert én is olyan típus vagyok,aki allergiás a hajára.Nem szeretek másik fodrászhoz menni,mert az nem tudja,hogy hogy szoktam vágatni,és napokig depressziós tudok lenni egy egészségügyi vágás után is,hogy rövidebb lett,vagy nem tudom miért.
Elájulnék,ha nagy mikrofonséróm lenne:S
Ezért jó lenne,ha a tapasztaltabbak írnának.
Köszönjük a felvilágosítást. :)
Én már kivárom a jövőhetet,elmegyek megkérdezem...és majd ott eldöntöm.:) Ha mégse lesz dauer,akkor vágatok magamnak egy fufrut.:D Valamit csinálni kell,mert igy már unalmas.
Jah,és azt megtudnád mondani,hogy póthajat lehet dauereztetni?*-) :)
Sziasztok!
Én a gyümölcssavas dauertól nem vagyok elájulva. Nem sokkal jobb a hagyományos lúgos bázisú dauervizeknél, hiszen ugyanúgy oldja a festéket a hajból, talán egy kicsit kímélőbb... Amúgy festett hajat elég gyilkos dauerolni, főleg ha a hagyományos anyagokkal csináljuk..Pár éve lehetett kapni növényi eredetű dauervizet PTP Plant Tonic Perm márkanév alatt ami hihetetlenül jó volt, de már nem forgalmazzák úgy tudom.. Viszont kidobott az O'Rising egy Bio dauervizet szerintem érdemes kipróbálni... :)
Jah,és tényleg lehet hullámosra meg csigásra is csináltatni?Mondjuk lehet,hogy akkor a hullámossal jobban járnék.
Bár pont ez a problémám,hogy hullámos a hajam és nem szabályos göndör,hanem olyan hol göndör hol nem.
Vasalom,hogy ne legyen szétzilált,de a göndör haj sokkal jobban áll.
Én is gondolkodom a dauer-en nagyon.
Csak attól félek,hogy nagyon fel fog ugrani a hajam és úgy fogok kinézni,mint egy idióta.
Jóval váll alá érő hajam van,félhosszúnak mondanám.
Szerintetek érdemes lenne bedaueroltatni?
Vagy melyik az a csavaró,amivel a legkevésbé fog felugrani?
Értem,köszönöm a felvilágosítást:)
És véglegesen mennyi idő utám jön ki?
További ajánlott fórumok:
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Neked hogyan esne, hogy miközben a szerelmed Téged simogat, szeretget, a volt barátnőjéről mesélne?
- Mi volt a legszebb mondat amit valaha mondtak neked?
- Volt már olyan jóslás, ami bejött neked?
- Neked látványosabban nőtt a hajad a ginseng ampullától? Tapasztalatok?