Neked hogyan esne, hogy miközben a szerelmed Téged simogat, szeretget, a volt barátnőjéről mesélne? (beszélgetős fórum)
Húha, erősen kiborítottam itt mindenkit. :D
A leendő nője az volt, akit körülbelül 1 hete hülyített az egyetemen, azóta is járt be egyébként, addig nem volt szokása. Össze akarta szedni a csajt, nekem erről elfelejtett szólni, de furcsán viselkedett.
A furcsaságok egyike volt az, amikor szex után megkérdezte -és most mindenki kapaszkodjon-, hogy az említett lány lehet-e terhes, ha később szedte be a fogamzásgátlót, mint mikor szokta... Felmerült bennem a kérdés, hogy neki mégis mi köze van a dologhoz, miért érdekli és főleg hogy mer tőlem ilyet kérdezni - és főleg hogy meri az után kérdezni, hogy lefektetett. :') Egy héttel később sikerült kinyögnie, hogy ő most megpróbálja felszedni a csajt, menjünk szét.
Szerinted valaha megtudjuk mi is volt???
:):)
Szóval repülne, mint az sz-el kezdődik, r a vége, de középen van egy "a" betű.
Jó így, Szívem? DDD
Édes Mesikém!
Minden attól függ, milyen kapcsolatban vagy vele és elkötelezve iránta. Mert ha a te lakásodban vagytok, elmondhatnád neki, hogy "Nézd Szivi, én csak egy vendéget hívtam, és az te vagy, - láthatatlan és hívatlan vendéggel nem veszem fel a versenyt. Fogd szépen a motyódat és vidd magaddal a caajodat!"
Ha viszont nála vagytok, akkor más a helyzet: "na maradjatok kettesben a részemről láthatatlan csajsziddal, én itt hagylak benneteket!"
Mesikém, neked ezt már az elején meg kell mondanod, és nem megvárni, hogy virágokat ajándékoz az exének! Menjenek mindketten a búsba, - nem vagy te elveszett lány, ne hagyd magad!!!
Ez az Szívem, csak az egyik felet ismerjük, de úgy gondolom, ha neki ez fáj, ő biztosan nem teszi. Ha az ember egy másik kapcsolatba kezd, azt nyíltan, őszintén tegye. Beszéljék meg az asztalnál egy kávé mellett: ez volt, így történt, lezárva...
Na de ne velem nyalassa le a sebeit, amíg engem ölel! Engem magasztaljon: hogy milyen szép a hajam, szép a bőröm, gyönyörűek az őzike szemeim, "Csodálatos vagy, Júlia!" Ez egy film volt. Ma miért nem vetítenek ilyen filmeket?
De hiszen megírta a körülményeket: őt simogatja, és a régiről mesél. Bunkó dolognak tartom, - miért nem maradt mellette. Egyébként ez jellemző nagyon sok özvegyre is: bezzeg az én szegény megboldogult párom...
Nekem is volt ilyen esetem fiatal koromban, - nem sül ki ilyen dologból semmi jó, még idejében kell lelépni, és megkeresni azt, akinek minden gondolata én vagyok és nem: engem néz, őt látja!
Na igen...Tipikus...Tipppikus...
Ti ketten tuti a "sz...rok mindenkire,csak nekem legyen jó" kategória népes táborába tartoztok...
Bocs...forog szerény pocikám...
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Tudnátok olyan állatkát "ajánlani" ami lakásban tartható, szeretgethető, simogatható, de nem cica, és nem is kutya?