Negatív terhességi teszt: hiba, vagy valóság? (beszélgetés)
én is ugyanígy vagyok, és nálam is az orvos azt állapította meg, hogy nem vagyok terhes, bár ultrahangot nem csinált, de vérvételre elküldött
nem tudom, miért nem jön meg már több, mint 40 napja, mikor eddig mindig rendben volt
én is gondoltam arra, amit valaki már itt említett, hogy az az oka, hogy nagyon akartam, hogy ne jöjjön meg, és így tényleg nem jött....
Ha úgy gondolod, hogy meg szeretnél csinálni egy tesztet vedd meg és hajrá.
De ne keseredj el, hisz még az idő elég korainak mondható. Ez teljessen egyéntől függ.
Én az első terhességemet 5-6 hetessen érzékeltem először (nem kívántam a kávét).
Én pl. most csináltam tegnap egy tesztet, amin a Terhes vonal halvány, de vonal.
A héten kellene megjönnie, de olyan mellfeszülésem van, hogy szegény párom magához se tud ölelni. A lényeg, hogy holnap reggel fogom megcsináli a következőt első vízelettel.
Szia!
Pontosan ugyanígy jártam én is! Hétfőn kellett volna megjönnie, ehelyett kedden óta barnázás, ezért csináltam egy tesztet tegnap reggel. 5 perc múlva néztem, akkor negatív volt. Délutánra pedig (nem dobtam ki a tesztet, ott maradt a fürdőszobában) a tesztablakban is megjelent a csík! Halványabb volt mint a kontroll csík, de egyértelműen ott volt, és szép szabályos! Én sem tudom eldönteni hogy pozitívnak lehet-e ezt így venni. Van valakinek tapaszalata? (Corax Direct-el teszteltem)
Sziasztok!
Mi még most kezdtünk el próbálkozni nem régen. Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap reggel teszteltem, és egy csíkos lett. Mire hazaértem, lett egy második, de elég kacifántos kis csíkocska, nem egyenes. Nekem úgy tűnik, hogy ahogy száradt lett az a csík. Ettől még lehet pozitív?
Sziasztok!
Sztetek 4-5 terhességi teszt is lehet negatív ha mégis terhes lennék? Elég furcsán érzem magam már hetek óta, a mensim megjött normálisan és fogamzásgátlót is szedek, de olyan furcs érzések vannak bennem. Annyi mindent hal az ember és nem tudom.
Ja, azt elfelejtettem h. terhességet sem lát nálam, semmi jele.
Mondjuk én sem érzek semmit. Csak amolyan "mindjárt megjön" érzés.
Nem mintha babát akarnék, csak idegesít a dolog.
Sziasztok!
Jelenleg a 36.napon vagyok (de nekem mindig 26 naposak a ciklusaim), már három terhességi tesztet is csináltam (Lilly, Gábriel, Medi+Lab), de mindegyik negatív. Viszont nem jön meg és azóta semmi jel. A doki nem lát nálam semmi rendellenességet (Ciszta stb.).
Mi lehet a baj???
Mi az a 8+3?
Nekem a menzi után 2 nappal mutatta ki.Szeretnél babát?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a medilab tesztem lehet tévesen volt negatív, mert még az nem tudta kimutatni a terhességet? Azt olvastam, hogy az "csak" a 8+3 naposat tudja kimutatni. Mert ezek szerint tévedhetett, mivel szombaton csináltam a tesztet, és kedden voltunk utoljára együtt a barátommal. Csináljak másik tesztet? Melyiket ajánljátok? A válaszokat előre köszönöm!
Juszt is az ultrahang!
Nejem vizeletvizsgálata símán negatív volt. Nem hitte el, mentünk tovább az ulrahangra. Ott közölték, hogy gratulálunk, egészséges, jó fekvésű a magzat!
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Álnegatív terhességi teszt?
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Álnegatív terhességi teszteredményt okozhat valami?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?