Neera szirup (beszélgetés)
Sziasztok!
Eladó egy 1 literes neera szirup. Kb. 3 dl hianyzik belőle. A túl savas folyadékok miatt nem bírtam tovább folytatni.
Eladó bontott fél literes Neera szirup, 3 evőkanálnyi mennyiség hiányzik. Szavatossága felbontás után: 2021. 06.15-ig jó.
Folyamatosan hűtőben tartom, nekem túl édes, csak a helyet foglalja.
Aki szeretné kipróbálni, vagy már ismeri, bevált neki: Allee, Eleven center, Kelenföld környékén át tudja venni 4.000 forintért.
Engem érdekelne,de az email cím nem működik!
Chernelreka@gmail.com ha még eladó!
Sziasztok!
Van egy komplett Neera szirup szettem (ELADÓ!), teljesen bontatlan. Megrendeltem a hivatalos oldalról (füzet, két kanna szirup, bors), de valahogy nem tudom rávenni magam, hogy elkezdjem, inkább uborkás-citromos-gyömbéres vizet iszom, és figyelek az ételre.
Szeretném eladni, mert annak sok értelme nincs, hogy áll a kamrában. :)
Ha érdekel valakit, írjatok itt, vagy az az.uritok@gmail.com címre.
Szép napot!
sziasztok!
Egy friss tapasztalat: 5. napomon tartok,10 naposra tervezem a Neera kúrát. Hááát,nekem az első 4 nap nagyon nehéz volt.. Főleg a rágcsálás hiányzott, nem voltam éhes igazán,csak nekem az evés szertartás és örömforrás. ( 3 négy év alatti kisfiammal vagyok naphosszat itthon,szóval főzni nekik, kóstolás nélkül, illatok, stb. nem könnyű ) Esténként altatás után pedig rendszeres volt a napi jutifali :))) A célom az a bizonyos "utolsó 3 kg" leadása. Az első nap pedig hamar elment,csak este szenvedtem a nasim után,fura volt a tv előtt a bögrét ölelni vacsi helyett. Második nap már du. kettőkor elfogyott a napi adagom, onnantól megittam fél liter üres teát és fél liter vizet.Korán lefeküdtem, mert maga az evés nagyon hiányzott.3.napon szenvedtem a legjobban eddig, kiürült belőlem minden már, 0,7 kg-val mutatott kevesebbet a mérleg reggel. Sóvárogtam a függőségeim után,úgymint só,cukor,fűszerek.Érdekes ,hogy a napi két tejeskávém eszembe sem jutott, gondolom mert koffeinmenteset iszom mindig.Próbáltam jobban beosztani az adagomat, inkább közbeszúrtam egy-egy pohár vizet,híg üres teát. Hiába.Pont vírus tombolt a fiúknál és jött ki belőlük minden, éjjel nem aludtunk, és hát hegyekben állt itthon a ropi,keksz... egyszerűen a kezem a számba tett egy ropit. Jó,egy szál ropi nem a világ vége,de nagyon szenvedtem. Annyira,hogy egy melegszendvicsből megrágtam és kiköptem pár falatot. Muszáj volt ízeket éreznem. Ez volt a legalja azt hiszem.A 4.nap a bűnbánásé,és az acélos akaretőé volt,délutáni alvással és korai fekvéssel. Sikerült nem bűnözni. 5. nap eddig a legjobb, átlendültem a függőségeimen, a mérleg is újabb 0,3 kg-val kevesebbet mutat. Hurrá! 4 nap szenvedésért -1 kg.
De kitartok,ma túlleszek a felén.
Amikor még nem voltak gyerekeim,és nem ültem egész nap itthon,ezerszer könnyebb volt. Akkor nem volt tele a hűtő és a kamra,nem kellett kenyeret kenni,főzni, gyermeket etetni falatonként...Sőt aludtam egész éjszaka,ami szintén fontos az anyagcserének (is) Ennél a mostaninál nehezítettebb pályát nem tudok elképzelni,de ERŐS VAGYOOOOK. folyt.köv...
Neera szirupom van eladó! 1l-ből hiányzik egy adag, vagyis 1,5 dl.
Jutányosan adom, csak vigyétek!
Köszi!
Sziasztok!
Győrben 1000 ml bontatlan Neera szirup eladó!
Az ilyen fórumok miért halnak ki? Hihetetlen már komolyan!
Érdekelne olyan ember aki végig csinálta a kúrát, hogy mennyire találta nehéznek azt a 10 napot?
Sziasztok,
Sajnos nekem sem jött be.
Ebből kifolyólag van 4 lefóliázott,bontatlan dobozom 2014.03.14-ei lejárattal.
Én 5900 Ft-ért vettem. Ha valakinek kell fél áron el tudom küldeni postai utánvéttel.
gabi.selmeczi@gmail.com-ra is tudtok írni.
Sziasztok!
Nekem sajnos nem jött be a kúra, émelygek az ízétől, így nyakamon maradt két doboz bontatlan szirup (még fóliázott). Akit érdekel, keresssen meg, jutányos áron eladom.
KGem
sziasztok, sztem jo a sima juhaarszirup is , mert van juharszirup kura is , amerikában mert ugye ott jobban lehet kapni a juharszirupot
beyonce állitolag ezzel fogyott 2 hét alatt 10 kg ot ,nem tudom , meg lehet h olcsobb is
de olvastam h a neera ban is van juharfa kivonat meg minden
szoval sztem mindegy h melyiket használjuk ha a receptet követjük, mert mindkettőnek ugyanaz
eddig énse probáltam, mert holnap akarok majd venni
de csak jot hallottam rola , h nem éhes az ember egyáltalán és energiát is ad, de nem szabad semmi szilárd ételt enni mellé
sztem hatásos lesz , legalábbis remélem ,14 napos kurára készülök
Sziasztok!
Holnap fogom elkezdeni másodjára! Egy évvel ezelőtt csináltam már, akkor leadtam 5 kg-ot, s azóta nem jött fel semmi, ami szerintem nagyon szuper! Igen, bűn rossz íze van, s ha már rá gondolok, hogy ezt fogom most inni 10 napig, már öklendezem, DE valamit valamiért! Aki holnap kezdi jelentkezzen!!!
Sziasztok!
Mit tudtok a Neera-ról?Kiszeretném próbálni.Mennyit lehet vele fogyni és milyen az íze?Tényleg elveszi az étvágyat?Semmit nem ehet mellé az ember?Inni mennyi kell?
További ajánlott fórumok:
- Ki mit tud a géndiétáról? Milyen édesgyökér szirup az új fogyiszer?
- Hallott már valaki a Drainaslim szirupról?
- Prospan szirup. Ki ismeri?
- Lándzsás útifű vagy Stodal szirup?
- Vitaminokban gazdag teát, rágótablettát vagy szirupot szeretnék ovodás gyereknek. Te milyet használsz?
- 10 napos Neera szirup léböjt kúra