Narnia Krónikái - könyvek, filmek (beszélgetés)
Szia.
A Harry Potterrel semmiképpen nem ér fel (mondjuk nálam semmi sem übereli :P), de aranyos mese, érdemes elolvasni, időtöltésnek jó :) Ha neked megfelelne, hogy nem könyv formátumba van meg, hanem e-bookba, word-be, akkor szívesen átküldöm neked mind a 7 részt, ha gondolod :)
Szia, Móni, a kötetek kicsikék, akár zsebben is elférnek: A Harry Potterrel szerintem nem érnek fel, de hangulatosak és kedvesek, én a képeket is nagyon szerettem bennük.
A filmek közül egyet se láttam, bár Bogim szerint nem olyan jók, így arról nyilván más mesél neked:)
Köszi, hogy válaszoltatok. Mennyire kicsik a kötetek?
Mohonc: A Harry Pottert olvastad? Van hasonló színvonala a Narniának?
szimba: a BBC-s filmsorozat alatt az 1988-as filmeket érted?
Szia moncsicsi!
Nekem a 4. kötet (Caspian) megvan két példányban, mert amikor a dvd-t vettük, volt hozzá egy kód, amit beküldve megkaptuk a könyvet is, de addigra nekem már megvolt az egész sorozat.
Ha küldesz priviben címet, szívesen elküldöm neked postán.
És a mozifilmeken kívül van egy BBC-s filmsorozat is a könyvből. Nekem négy rész van meg belőle, Az oroszlán, Caspian, Az ezüst trón és A hajnalvándor útja.
A film első két része nem a könyv első két része. A ruhás-szekrény könyvben a 2., a Caspian pedig talán az 5.
Könyvben 7 kis kötet. Egyszerű nyelvezetű, könnyen olvasható. A film ehhez képest nagyon látványos. Lehet, hogy többet vársz majd tőle.
Gyerekeknek mindenképpen jó.
Én elolvastam, nekem tetszett.
A hétvégén megnéztük az első két részét és nagyon tetszett. El szeretném olvasni könyvben is a történeteket. Valaki olvasta már?
Mi a vélemény róla, érdemes megvenni?
További ajánlott fórumok:
- A könyvek haszna
- Milyen könyveket olvastok?
- Beszélgessünk a könyvekről
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- Tudnátok nekem angol könyveket, filmeket ajánlani nyelvtanuláshoz?