Narancsos mascarponetorta recept
A Narancsos mascarponetorta hozzávalói:100 g vajas keksz
6 evőkanál olvasztott vaj
2 doboz natúr joghurt
3 narancs reszelt héja
200 g mascarpone
100 g porcukor
3 evőkanál narancslé
2 dl tejszín
2 narancs a tetejére
A Narancsos mascarponetorta elkészítési módja:
A kekszet törd össze, majd gyúrd össze a vajjal. A tortaforma aljába lapítsd el, és tedd hűtőbe minimum 30 percre. A joghurtot, a narancshéjat, a mascarponét, a porcukrot és a narancslevet keverd össze, majd a habbá vert tejszínt is forgasd bele. A krémet öntsd a kekszre, egyengesd el, és tedd a hűtőbe legalább négy órára. A tetejét díszítsd felkarikázott naranccsal.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2013. aug. 24. 21:06
A narancsos mascarponetorta elkészítési módja és hozzávalói.