Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Narancsos mascarponetorta recept

Narancsos mascarponetorta recept

A Narancsos mascarponetorta hozzávalói:
100 g vajas keksz
6 evőkanál olvasztott vaj
2 doboz natúr joghurt
3 narancs reszelt héja
200 g mascarpone
100 g porcukor
3 evőkanál narancslé
2 dl tejszín
2 narancs a tetejére


A Narancsos mascarponetorta elkészítési módja:
A kekszet törd össze, majd gyúrd össze a vajjal. A tortaforma aljába lapítsd el, és tedd hűtőbe minimum 30 percre. A joghurtot, a narancshéjat, a mascarponét, a porcukrot és a narancslevet keverd össze, majd a habbá vert tejszínt is forgasd bele. A krémet öntsd a kekszre, egyengesd el, és tedd a hűtőbe legalább négy órára. A tetejét díszítsd felkarikázott naranccsal.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A narancsos mascarponetorta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook