Naplóba háttérzene hogyan lehetséges? (tudásbázis)
Végre megvan :)
Az előbb nem adott ki kódot, de próbálkoztam még párszor, gondolt egyet és kiadta a kódot.
Köszi!
Köszi!
Eljutottam a mentésig, de elakadtam. Nem tudok sajnos angolul, ezért csak következtetni tudok, hogy jól csináltam-e.
Van bal oldalt egy lista, hogy melyik honlapra szeretném tenni. Én választottam a más honlapot, de nem ad ki semmit.
Szia!
www.mixpod.com
kikeresed, kiválasztod a dalt/dalokat, utána kiválasztod, hogy milyen legyen a lejátszód, el kell menteni, megadja a kódot, amit be kell illeszteni a naplófejléchez
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy a naplómba szeretnék zenét,de klip nélkül.Szóval mikor valaki megnyitja egyből megszólaljon.És hogy akkor csak egy számot lehet?És oldalakat is kérhetnék ahol zenét találok???
mixpod-ot próbáltam de nem sikerült,mert csak kódot ír a naplóm.Bár angol tudásom egyelő a nullával talán nem jól csinálom.SEGÍTENE VALAKI???????????
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Próbálkoztam de sajnos nem sikerült.
:(((((((((((((Nem igazán értettem mit kell csinálni.És az úgy működik ha sikerül hogy csak a zene lesz és a klip nem látszik??Én olyat szeretnék.
szerinted?
mégis mi mást hallana?
www.mixpod.com
kikeresed, kiválasztod a dalt, utána kiválasztod, hogy milyen legyen a lejátszód, el kell menteni, megadja a kódot, amit be kell illeszteni a naplófejléchez
További ajánlott fórumok:
- Devizahitel hálójában! Hogyan lehetséges ez?
- Gyász feldolgozása hogyan lehetséges?
- Hogyan maradjak erős a kislányom előtt? Lehetséges egyáltalán?
- Hogyan lehetséges 1+1=1 ? Egy fogadás miatt kérdezem.
- Menstruáció előrehozatal, vagy késleltetés! Hogyan lehetséges?
- 3 keresztnév? Hogyan, mikor nem lehetséges?