Menstruáció előrehozatal, vagy késleltetés! Hogyan lehetséges? (tudásbázis)
sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy jövőhét hétvégén jönn hozzám a párom és nekem pont akkor fog megjönni hogy tudnám késleltetni vagy hogy hamarabb meg jönne.
Sziasztok!
Arra szeretnék megoldást találni, hogy elutazunk a párommal és pont akkor fog megjönni, nme tudtok ajánlani valamit ami eltolja vagy hamarabb megjönne, nem szedek gyógyszert. Előre is köszi
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni.. lenne 1 kis problémám.Június végén mennék nyaralni a Balatonra és pont azon a hétvégén jönne meg a menszeszem.:S
Azt mondták h vegyek fogamzásgátló gyógyszert és akkor azzal tolódni fog.Hát én ezt ki is próbálnám csak az a problémám h nem tudom h valójában hogyan is mert ö nőgyógyásznál még nem jártam.ezt vele írassam fel vele beszéljem meg vagy csak simán gyógyszertárba vegyek.És ha csak simán vegyek akkor miet..?és azt meddig szedjem és mikor kezdjem el szedni..muszáj lenne megoldani h ne akkor jöjjön meg...lécci segítsetek ebbe...
Köszi
Találtam 1 könyvet is erről az Alexandránál, holnapra meg is jön, majd írok belőle pár okosságot.
Mindenesetre már ma elkezdem persze anélkül hogy tudnám mit csinálok- de a medencémet fogom, dolgoztatni és majd beszámolok róla. Valaki ajánlotta a gyomorkeserűt is ami szintén felgyorsítja egy kicsit (illetve hamarabb vége lesz állítólag)
Jó volna ha megjönne mert különben lőttek a hétvgémnek
Az Aviva módszer két különböző gyakorlatsorból áll. Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatot tartalmaz, s 30 percet vesz igénybe. Ha valaki idő hiányában nem tud ennyit szánni a mozgásra, elvégezheti a Rövidített Módszert, mely 11 gyakorlatból áll, s időtartama csupán 15 perc. A gyakorlatokat mindkét esetben adott ritmusban, zenére, megállás, pihenő nélkül kell végezni. A módszer kiválasztott gyakorlatsorát hetente kétszer ajánlott végigtornázni mindaddig, amíg a probléma meg nem szűnik. A gyakorlatok bárhol végezhető - otthon, várakozás illetve utazás közben, stb.
Mire kell odafigyelni?
Négy órával a gyakorlatok elvégzése előtt nem szabad enni, de szabad inni.
A gyakorlatokat folyamatosan kell végezni, fáradtság esetén helyben kell lépegetni hosszabb időn át, nem szabad leülni, vagy lefeküdni.A gyakorlatok végzése idején legyen a test vékony anyaggal takarva, minden időjárásban. A gyakorlat befejezése után meleg ruhát kell felvenni, pihenni kell és lecsillapodni.
A gyakorlatok elvégzése után semmiképpen nem szabad lezuhanyozni, fürdőkádba beülni (még nyáron sem). A tornától elért belső meleget (töltést) a víz közömbösíti!
A gyakorlatok végzésekor nem szabad kontaktlencsét használni, szemüveget lehet.
Derék- és hátfájás esetén, valamint erős fáradtságnál az összes gyakorlatot szökdelés, sasszék, hirtelen mozdulatok nélkül végezzük.
Sok meleg italt kell inni, és korán lefeküdni.
hát igen...
egy nap alatt nem nagyon lehet semmitől se eredményt várni.
bár a gyakik nem bonyolultak, közérthetőek, egyszerűek.
gyakorlatilag alhas torna (belső izmok) billentés, szorítás, elernyesztés, rázkódás.
nekem nem volt türelmem hozzá, de majd egyszer...
próbáld meg az aviva tornát
állítólag jó
Sziasztok!
Rendszeres nem gyógyszeerrel beállított a menstruációm, és most csütörtökön lenne esedékes, de én szeretném ha már holnap megjönne hogy hétvégére túl legyek rajta..Van ötletetek, mivel tudnám felgyorsítani??
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni .
Nem szedek gyógyszert .
Megyünk nyaralni és szeretném ha megjönne elöbb h ne legyen meg a nyaralás alatt.
Sajnos miota abba hagytam a gyógyszert össze vissza van és ha pár nappal késöbb jön meg a vártnál már nem jo .
Kérlek adjatok tanácsot.
Elöre is köszönöm.
Szia, gyógyfű, gyógytea és citromlé nem segít, ezek inkább a "népi ilyen-olyan praktikák" szintjét súrolják.
Egyedül a fog. gátlók illetve a szintetikus gesztagének alkalmasak arra hogy eltolják a vérzés kezdetét, tehát az Orgametril vagy a Norcolut, ahogy előttem is írta valaki.
Ha komolyan szeretnél belevágni, minimum egy héttel előtte el kell kezdened szedni, és receptköteles, azaz csak szakorvos írhatja fel.
Hali!
Én nem próbáltam még, de ezt egy másik fórumon találtam:
...ill. TAO gyakorlatokat próbálj ki, ha hiszel benne. Nem kell budhistának lenned, csak csináld.:-)