Napi nulla kalória bevitellel, heti hány kg garantált? (tudásbázis)
Igen,10 napot kibír,,én 12 napig nem ettem,alig ittam(nem fogyás miatt,betegség,amit a háziorvos nem akart észrevenni.)25éves voltam,lement 9kiló nagy túlsúlyból.
A 12.napon összeestem,2 hétig kórházba voltam.8nap infúzión+enni is adtak.A háziorvos meg csodálkozott,mert nála addig egészséges az ember,amíg jó a vérnyomása.
Mi van????
Ki akar itt éhenhalni, tönkre vágni a szervezetét, majd visszahízni mint egy malacka?????
Ez a fórum, illetve a kérdés csak egy bolond ötlet, de látom sokmindenkit felkavart és foglalkoztatott :)))
Az "Ördög Prádát visel" c. filmben az egyik szereplő épp fogyózik, új diéta, nem eszik semmit egész nap. Ha érzi, hogy rosszul van, bekap egy kis kocka sajtot. :)
És hány ilyen nő lehet a valóságban...
:D
Hja es vastag konyv lvasasaba se kezdj bele :))
Ezt nem gondold komolyan:))
Tartós tejet ne vegyél:)))
Nem, ez a Weight Watchers. Nem bolondság ám. :-D
De jól is hangzik.
Tudom, hogy a böjt sokszor spirituális élmény. Nem véletlenül iktatta be a legtöbb egyház.
Ezt nem is vitatom.
De a vízen böjtölést soha nem lenne szabad csak úgy fogyásként másnak ajánlani, mert nem lehet tudni, milyen kárt okozhat. (Nem tudjuk, hogy a fogyni vágyó milyen egészségi és lelki állapotban van.)
Kedves Szilvi, nincs abban semmi rossz, hogy az emberek szeretnek enni. Az evés örömforrás is, ez így van és kész.
Guruljkának viszont azt írom, hogy a böjttől igenis szebb lehet a bőr és szellemileg is tisztít.
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák?
Na most jól kiosztottam egy kis észt én is, hehe...
10 napi böjttől semmivel nem lettem több, csak egy gyönyörű megtapasztalással - nem csak kenyérrel él az ember.
Ha pökhendiséget gondolsz rólam, akkor az a te világod kreációja.
Zabálás és vízivás között szép anyanyelvünk rengeteg átmenetet ismer. De még a táplálkozásélettan is.
Attól, hogy 10 napon át léböjtöltél, sem okosabb, sem szebb, sem különb nem lettél.
Gondolom, mindig hajlamos voltál a pökhendiségre, de az esetleg még nőhetett.
Zabálniiii???? Te normális vagy?
Én nem szoktam zabálni, gondolom a többiek sem!
Én nem piszkállak, de nem kellene ezt a módszert széles körben terjeszteni.
Hogy képes lennék-e 10 napon át csak vizet inni, azt nem fogom kipróbálni, mert sem fogadalmat tett szerzetes, sem elvakult diétahívő nem vagyok.
Hogy Te erre azt mondod, képtelen vagyok rá? Az meg nem érdekel.
Hát akkor meg?
Ez pont elég:))))
Végül, én is róluk írtam, már-már betegesen önbizalom hiányosak voltak.
Belinkelném, mert érdekes,de nem magyar oldalon találtam, s fogalmam sincs már hol.
Olvastam :)
Az a bejegyzésem mondjuk pont nem a butaságról szól, hanem az önbizalom hiányos nőkkel kapcsolatban akadtam ki nagyon. :O
És mi is ehhez a szériához tartozunk még:)
Értek a melómhoz, de mellette hozzá tudok szólni elég sok témához is és nem is mondok hülyeséget. Persze az évszámok elkoptak valamennyire, de azért helyhez-közel még mindig mennek. Ilyen az olvasás is. Vannak szerintem olyan könyvek, amiket mindenkinek el kellene olvasnia, illetve van sok-sok téma, amihez szerintem egy sima kis alapműveltséggel hozzá kell tudni szólni.
További ajánlott fórumok:
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Kezdd belülről, és garantált a siker!
- Mitől függ az, hogy lesz-e tejem, ha megszületik a baba? Van-e valami, amit ha megteszek, akkor garantáltan lesz tejem. Mert akkor megteszem
- Tudtok olyan muffinreceptet, ahol garantáltan feljön a süti? Nekem sajnos szinte mindig lapos marad, főleg a csokis.
- Melyik az az étel (gyümölcs, zöldség) ami puffadást okoz és mi az ami garantáltan nem?
- Tudja valaki, hogy ha a Nuskinnél valaki Ruby, mennyi a garantált havi jövedelme?