Nagyon sok vérrel járó menstruáció volt már másnak is? (beszélgetés)
Hali..szóval úgy volt hogy március 3-án volt a balesetem és elözö nap hagyta abba a mensim..utánna nem volt meg, de kb. két hétre rá - valószínü hogy vérhiggitó miatt- kicsit rózsaszínen megvolt, de ahogy abbahagytam a vérhiggítót azonnal az is abba maradt. ápr.19-én jött meg elöször normlálisan aztán 20-án - azt hiszem az nap írtam - jött meg ilyen nagyon amikor megijedtem...aztán egészen tegnap reggelig kellett a sok cseppes tampon amit kb. óránként cseréltem...tegnap már normális tampont tettem be, és ma már nem tettem be semmit, mert egész éjjel bent volt a normális tampon és reggel fehéren vettem ki.
Mindenesetre köszönöm a sok választ, mert nagyon megijedtem hírtelen.
Én nem vagyok orvos, de azért azt nem tartanám normálisnak, hogy óránként tampont kell cserélned.
Nekem is nagyon meg szokott lenni, de akkor is kibír a tampono kb. 4 órát.
Az én kolléganőm meglepődött, amikor azt mondták, hogy meg akarta várni, amíg elvérzik?
Legalább hívd fel az ügyeletet v. valamelyik orvost, aki műtött v. aki a vérhigítót írja fel Neked.
2 éve szedek fogamzásgátlót, előtte annyira erős fájdalmaim voltak, a melleim majd leszakadtak és az extra tampont volt, hogy fél óránként cseréltem.. kb mint egy disznóvágás..Amióta szedem a bogyót a menzim annyira lecsökkent hogy a 3-4 nap alatt ha 2 normál tampon mennyiségét produkálom már megkérdeztem az orvosom normális e egyáltalán..
Mindenesetre jobb ha megklérdezed az orvosod mi a helyzet. Jobbulást!
Feltétlenül orvos! Valami csak nincs rendben, és szerintem ezt Te is érzed. A nagy mennyiségű vérzés nagyobb problémákat is okozhat, a vérképben, a csontvelő működésében, amit aztán szintén nehéz visszaállítani a régi kerékvágásba...
Valahogy csak meglehet oldani, hogy eljuss orvoshoz.
Az ugyelet valoban jo otlet. Altalaban azokat a gyogyszereket amit folyamatosan kell szedni, az pontosan azert van mert bizonyos idon belul potolnod kell az adagot, kulonben elvesziti hatasat. Ezt nekem egy doki mondta! Szoval jobban jarsz, ha szakertovel beszelsz, mert vszinu a gyogyszer hatasa mar nem lehet ez!
Jobbulast Neked!
Hali, már másfél léve nem szedem a tablettát, és éppen kezd beállni a mensim, de 5hete volt egy balesetem és operáltak is a térdemmel, közben egyfolytában kellett szednem ill. injekcióznom magamnak véralvadásgátlót - heparint- mindennap. Pont a baleset napja elött múlt el a mensim. És mire kórházba kerültem megint elkezdtem vérezni, de nem erösen és nem is nyálkásan csak olyan "húslé" szerüen...amíg szedtem a véralvadásgátlót addig azérz gyengén de vérezgettem. Most kb. egy hete hagytam abba, és el is múlt teljesen a vérzés de tegnapelött fájtak a melleim meg a fejem is - amit tipikus nálam mensi elött- és tegnap megjött...elöször normálisan bár már tegnap is görcsölt a hasam...éjjel is minden rendben volt, de ma nagyon fájt a hasam és nagyon meg vagyok ijedve mert iszonyatosan vérzek...tehát kb.5óra alatt két tampon is átázott teljesen és mikor kivettem a tampont akkor nagyon sok vér jött ki úgy hogy szó szerint a lábam szárán folyt le...meg alvadtvér darabok is. kb. félórát álltam a zuhanyban, mire minden távozott és enyhülni látszik a vérzés, de amint kiveszem a tampont szinte megint máris folyik. Nálam szokásos hogy, görcsölök és erösen is szoktam 1-1,5napig vérezni de ez most nagyon sok még nekem is... lehet hogy a heparin még nem ürült ki a szervezetemböl?
Van aki hasonlóan járt és csak egyszerü mensi volt sok vérrel?
Most nem tudok orvoshoz menni, mert teljesen egyedül vagyok itthon, és a térdemmel még nem tudok menni sem, várni kell amíg a párom hazaér..d.e van valami tanácsotok?
További ajánlott fórumok:
- Erős, görcsös menstruáció, hányingerrel, nagyon erős vérzéssel mitől lehet?
- Másnak is ennyire fáj a menstruáció?
- Nagyon világos piros színű menstruáció. Ez baj lehet, vagy normális? Tapasztalt már valaki hasonlót?
- Nektek szokott olyan lenni menstruációkor, h az alhasba nagyon erősen belenyilallik és "oda lentre" is?
- 4 és fél hónapja szoptatok, nagyon erős menstruációs görcsök jelentkeztek. Lehet ez még mindig a szoptatás hatása? Vagy meg fog jönni?
- 7 nap késés után nagyon gyenge menstruáció