Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe? (beszélgetés)
Na,elmentetek? Akkor én is megyek,lenyomok pár kört itt a tó körül :)
Á neeeem,megyek pörit főzni! :DD
És mindegy hogy sovány vagy kövér,mindenki tetszik valakinek,de a lényeg az,hogy önmagának tetsszen,és önmagával harmóniában legyen,mert a belsö szépség a külsöt is megszépíti!!!
Csáóóóóó!!! :)))
A választ rossz helyen keresed.
Szerintem állj meg szemtől szembe egy ilyen lánnyal,és tedd fel neki a kérdést,ha valóban érdekel és nem csak filózgatni akarsz.
:))
Most vettem Well-mix port,azzal kínzom magam.Naponta kétszer iszom kaja helyett.
nem olvastad a topikcímet, meg a topikindító első hozzászólásait?
arról van szó, hogy akkor beszéljük itt ki, hogy a kövérség az mekkora igénytelenség, pedig "egyesek" jól öltöznek, stb, stb, hadd ne én értelmezzem helyetted.
szerintem aki szeret ilyesmit kibeszélni - hogy MÁSOK milyen igénytelenek - az mindig kompenzál meg be akarja bizonyítani, hogy ő bezzeg.
énszerintem EZ az igénytelen dolog, méghozzá szellemileg.
Párom meg a gyerek nem fogyózik.Eszik a sok fincsi kaját...ki tudná megállni:DD
Van hogy kimegyek inkább,de nem bírom...
Ez az:(
Amikor MUSZÁLY valami csokit ennem...borzasztó vagyok:(
Jaja! Én képes vagyok arra is hogy napokig nem eszem,vagy csak alig,de aztán utána rámjön a roham,és ZABA!!! És föleg este! Ami pláne rossz...
Végül is csak elhatározás kérdése lenne.
bizonyos boltokban,plázákban csak pici ruhákat lehet venni:(
Nem tudom miért...
ismerős...
Folyton sannyargatom magam valamilyen diétával,most pl turmixot iszom.
Az a baj ha csak egy kicsit nem figyelek oda,akkor visszajön amit leadtam:(
Én nem fogadtam el :)
Tavaly nyáron voltam 60 is. És tudom,hogyha kitartásom lenne és tennék érteakkor le tudnék fogyni. Igazából nem mások véleménye érdekel / na azért egy picit az is :) /,de jobban az,hogy amikor belenézek a tükörbe,az jó érzéssel töltsön el.Meg hogy ne kelljen 500 boltot végigjárnom és a próbafülkében idegrohamot kapnom,mert nem jók rám az olyan ruhák,amik tetszenének is!!! :)))
Miért kellene, hogy igénytelen legyen "Bárki" aki nem tökéletes? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Fordítva is fel lehet tenni a kérdést! Miért megy az utcára az, aki 40 kiló és 170 magas? Kilométerről hallom a csontjai zörgését :)
Akinek valami testi hibája van, annak rongyosan kell járni?
További ajánlott fórumok:
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- Finom zöldségételek, azoknak akik nem kifejezetten salátakedvelők