Nagyon fáj az alhasam már kb. 1 hete, mitől lehet? (tudásbázis)
Nem. Hétfőn megyek dokihoz.
(Köszi a kérdést, ari vagy:)
drága az a legfontosabb hogy ne pánikolj, egészséges vagy , hogy a felfázást kizárjuk, csinálj magadnak egy sós vizes ülő fürdőt, nagyon jól fog esni, és úgy érzed majd hogy kinyiltál... ezt naponta is csinálhatod, de a szervezeted jelezni fog, ha szükséged van rá.
este ( és a fürdő napján) igyál 0,5 liter kammilla teát ( 2 filter)
lefekszel, gondolj a kérdésre, Mitől fájt?
és megkapod reggel a választ. figyelj
ha netán még mindig fáj, akkor a bél háztartásod is okozhatja, erre a legegyszerübb gyógymód zsiros kenyérre fokhagyma karikák
(ne sajnáld ) majd répát reszelj rá (mint a melegszendvicsnél a sajtot szoktad)
reggel és vagy este ezt hamizd....
kitisztitja....
ha kérdésed van irj....
jobbulást
Sűrű volt a hét, kisgyerekem van, őt is vinni kellett - az én problémám most háttérbe szorult.
Nem szoktam amúgy elhanyagolni az orvoshoz járást, most így jártam.
A második kizárva.
Az első...? Jajj! Jövő héten tudok csak elmenni orvoshoz, holnapra már nem kaptam időpontot.
Enyhe érintésre is érzékeny, annyira fáj, hogy éjjel felébredek rá. Pisilnem kell, de nehezen tudok. Főleg baloldalon (szerintem a petefészek környékén) fájdogál, nem egyforma intenzitással.
Orvoshoz menni fogok, de addig is, ha valakinek volt hasonló baja, megköszönöm, ha megosztja velem, hogyan kezelték.
Még egy kérdés: valami jó gyulladáscsökkentőt tudtok ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Hat hetes kiskutyám nem nagyon akar enni. Mit lehet tenni?
- Hónapok óta, 2 hetente megjön és nagyon idegesítő, Szerintetek mitől lehet, volt valakinek ilyen?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- A lábaim nagyon gyengék kb. 2 hete... Mi lehet az oka?