Nagyon csúnyán át lettem verve (beszélgetés)
megijedtem tőlük hárman jöttek a házamhoz. Mit tudok tenni az ügyben?
Ha a rendőrség nem intézkedett, akkor itt bárki is mit tanácsolhatna?
Bár én megkérdezném a szerelőt tanúskodna-e, illetve elkérném a kamera felvételt és azzal, valamint az SMS fenyegetésekkel mennék feljelentést tenni.
Lehet a büdös életben nem íratják át, de nem tudhatod mihez használják fel, akár roncsként, akár alkatrészként, mondjuk pl. biztosítási csaláshoz, de vannak még ötleteim, ezért kérj kényszer átíratást, hogy ne legyen több gondod a volt kocsiddal.
A 100 ezer veszteséget engedd el, nem ér az egész annyit!
Szemtelen,aljas rohadványok.
Gondolom törölve lesz.
Mi is ki voltunk kis ideig borulva. Már hazafelé menet fölhívták a férjemet, hogy elszakadt az ékszíj, utaljon nekik 30000 Ft-ot. A férjem mondta, hogy " nem utal ! Kipróbálták, semmi baja nem volt, így is annyira lealkudták, hogy annyiért egy jobb kerékpárt lehet kapni."
Aztán belenyugodtak, hogy nem kapnak pénzt. Még a téligumikat is odaadtuk nekik. Pár nap múlva látta az ő hirdetésüket a férjem, hogy majdnem 2X-eséért árulják az autónkat. Gyorsan eladták a kombit, amivel sok mindent lehet szállítani.
Még mindig nem értem hogy adhattad vissza a pénzt.
Ha fenyegetőznek alvázszámmal akkor annyit kellett volna mondani: ”valoban? akkor találkozzunk az egyik rendőrség előtt, megkérek egy rendőrt hogy legyen kedves ellenőrizni” nem hiszem,hogy kedvük lett volna fenyegetőzni.
Ne rágd magad, az nem segít.
veszett több is Záhonynál...-)
Sajnálom hogy így jártál. Egyedül élsz vagy van párod? Nem lenne jó most hogy egy magad legyél. Bár ingyen az övék lett a kocsi nem gondolom hogy akarnak még bármit….de ki tudja ugye.
Egy kamera nem ártana a házra.
az álmatlan éjszakákat én a 3 frissen szőke úrra értettem.
Tudják a címedet, tudják, hol laksz.
Fátylat rá, 100 rugóba fájt a tanulópénz, ezzel már nem tudsz mit csinálni.
de nyugodt éjszakáid mostanában nem lesznek.
Hát akkor mielőbb intézkedj!
Azért a rendőrségen említsd meg, hogy tartasz is tőlük, hiszen tudják hol laksz, stb.
Nekem furcsa, mert a rendőrnek ez lenne a munkája.
Hál istennek nekem nem volt ilyenben még részem.
Fel lehet jelenteni őket.
Gondolom még nem íratták át, így menj be azonnal a hivatalba és vonasd ki a forgalomból, mond el, hogy mi történt, hogy ne tudják átíratni.
Az átírás nem a te dolgod, hanem a vevőnek kell intéznie és fizetnie is! Mi egyszer úgy jártunk, hogy megvették egy autónkat és utána jött 6 db büntetés (autópálya matrica nélküliség), szerencsére nem nekünk kellett fizetnünk.
Ez akár lopásként is lehet jelenteni a rendőrségen.
Ez meg csak úgy...
Kár, hogy ilyenből tanultál!
A házadhoz hívtál vevőt úgy, hogy egyedül voltál?
Nagyon merész vagy!
Én is eladtam sok mindent és velem is történ olyan, hogy 3 c jött az áruért, de én csak úgy engedek/hívok ide bárkit, ha itthon vannak a fiúk, sőt! amikor a három c jött, akkor pont itt dolgozott nálunk a fiam még 2 haverja, akik szintén majdnem 2 méteresek és az egyik megkérdezte, hogy mind a három a fiam e? Én rögtön rávágtam, hogy igen, és még van kettő akik épp elugrottak a boltba:DDDD
Na, ők sem fizették ki amit elvileg megvettek, de az nem volt ilyen sok pénz...
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Szerető lettem-csúnyán átvertek.
- Elestem, és nagyon csúnyán lehorzsolódott mindkét térdem. Tudtok ajánlani valamit, amitől hamarabb gyógyul?
- Csúnyán begyulladt a körömágyam a kezemen, dagadt gennyes és nagyon fáj. Valaki járt már így?
- Szerintetek széles ablakra (4 m-es a sín) nagyon csúnyán nézne ki párkányig érő függöny? Muszáj földig érnie?
- Van egy 15 hónapos, és egy 6 éves kankutyánk.Néhány napja a 2 kankutya gyakran, és nagyon csúnyán összeveszik.Mit lehet ilyenkor tenni?
- Nagyon csúnyán nyomtat a nyomtatóm! Segítsetek légyszi! Mi lehet a baj?