Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nagymellű, kicsit molett nő, ha nem hord melltartót, az gáz? fórum

Nagymellű, kicsit molett nő, ha nem hord melltartót, az gáz? (beszélgetés)

1 2
58. bajk
okt. 28. 01:19

Sziasztok Kedves Hozzászólók!

Szeretném egy kicsit megfordítani a kérdést, mert kíváncsi vagyok a reakciókra, pontosabban arra, hogyan kezeljük a másik nemet egy hasonló szituációban.

Tudom, hogy vannak nők, akik buknak a férfiak mellkasára.

És persze van, amikor a férfiak mellbimbója is „átüt” a pólón, még annak ellenére is, hogy trikó van rajtuk.

Hogy látjátok ezt, mind nők, mind férfiak? Hordjunk trikót, vagy kettőt kéne felvenni a férfiaknak? Vagy éppen ellenkezőleg? Vagy részesítsük előnyben a zárt környakas pólót, az ingpóló helyett, ha nincs dress-code? Vagy meddig gomboljuk ki az ingünket?

Nagyon köszönök minden választ.

Üdv.

57. tien (válaszként erre: 55. - Violet18)
jún. 26. 22:50
😳
56. Piroska52 (válaszként erre: 50. - Egy lány 789900)
jún. 26. 21:27

A női mellben nincs izom.

Zsírállomány, mirigyállomány, kötőszövet.

Az egészet a bőröd tartja, nem az izom. Ami nincs.

55. Violet18 (válaszként erre: 25. - Tien)
jún. 26. 21:00
Engem nem zavarnak a mellbimbók 🫣🤭 ha nem tetszik, ne nézd
54. Lady Lavender (válaszként erre: 53. - Egy lány 789900)
máj. 31. 13:49
Lyaly...
53. Egy lány 789900 (válaszként erre: 51. - Ágio8405)
máj. 31. 09:58
...és ki mondta, hogy nem tudom? Okoskodni próbálsz de nem vetted észre, gyanítom fogalmad sincs róla de azért próbálkozol nagyot mondani.
52. Lady Lavender (válaszként erre: 50. - Egy lány 789900)
máj. 30. 09:34
51. Ágio8405 (válaszként erre: 50. - Egy lány 789900)
máj. 30. 09:12
Inkább az a kérdés hol helyezkedik el. Ha tudnád nem írtad volna ezt. Na meg azt sem árt tudni maga a női mell miből áll.
50. Egy lány 789900 (válaszként erre: 48. - Lady Lavender)
máj. 30. 07:18
A mellizom micsoda szerinted? :D
49. Ágio8405 (válaszként erre: 43. - Eminore)
máj. 29. 13:37
Azért a mell alap formája erősen befolyásolja azt hogy mennyire erszekdik meg. Gondolom kis melled van/volt amúgy is.
48. Lady Lavender (válaszként erre: 46. - Egy lány 789900)
máj. 29. 13:25
A mellet nem az izom tartja.
47. Egy lány 789900 (válaszként erre: 46. - Egy lány 789900)
máj. 29. 13:11
Arról nem beszélve, hogy szoptatás után is megnyúlik és valamivel tartani kell. De még a takarás és más ok is közre játszik. Illetve kellemetlen is, én legalábbis akárhogy is szeretek itthon abba lenni mégsem örülnék ha a bimbómat figyelné a sötét polómon keresztül a fél város...
46. Egy lány 789900 (válaszként erre: 43. - Eminore)
máj. 29. 13:08
Ez nem igaz, mert a szóban benne is van hogy mell"tartó" ha anélkül vagy akkor a szabad súlyánál fogva az ottani izom megnyúlik és nem lesz elég erős hogy önmagában is megtartsa, nem hiába nagyanyáinknak is lógó melle van és nem csak azért mert túlsúlyosak voltak vagy vannak hanem azért is mert egy idő után azt az súlyt nem bírja és fokozatosan leengedi.
45. PöttyösPanka (válaszként erre: 43. - Eminore)
máj. 29. 12:51

Tehát nem szoptattál.

Itt összefoglaló néven melltartóként utaltunk rá. De mint köztudott, annak is számos fajtája létezik. Akik a melltartó viselése mellett állnak, megkockáztatom nem arra gondolnak, hogy mindig mindenkinek merevítős push up melltartót kell hordania. Egy kényelmes, puha top is bőven megteszi. Mert nem a tartás, hanem a takarás a lényeg. Vagyis a mellek megereszkedése a téma szempontjából irreleváns.

máj. 29. 12:40
Vegyél fel pl. zsebes pólót, vagy olyan ruhát, amiben nem látszik. Amúgy mi az, hogy gáz??? Ki dönti el??? Élj úgy, ahogy neked jó, különben sosem leszel boldog! Soha nem tehetsz mindenkinek eleget....
43. Eminore (válaszként erre: 41. - Egy lány 789900)
máj. 29. 12:38
csak elárulom, 50x évesen úgy néz ki a mellem, mint egy tizenévesnek, mert csak és kizárólag ünnepkor, pl. blúz alá vettem fel melltartót. Ugyanis sokan nem tudják, de a melltartó folyamatos hordása lógó melleket eredményez...
42. Ada Bennet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 27. 14:12
Közönséges hatást kelt melltartó nélkül megjelenni úgy, ahogy leírtad.
máj. 27. 13:39
így van, még a kismellűeket sem értem miért nem hordanak néhányan. A melltartó a sok negatív dolog ellenében valamennyi pozitívummal is bír. A hátadat megóvja attól a rengeteg súlytól tehát valamennyire tartja az a pánt ha érted hogy értem.
40. PöttyösPanka (válaszként erre: 39. - Smaragdzöld 🐉)
máj. 27. 12:51
Lehet, hogy hajlamos vagyok a dolgok mögé nézni, amit a FI nem igényel. De a téma akkor is az, hogy mit üzen a külvilágnak (gáz-e), ha valaki nem vesz fel melltartót. Igazából elég lett volna egy szavazást kiírni, és akkor nem kívánkozik az indoklás.
39. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 36. - PöttyösPanka)
máj. 27. 12:30

Rendben. Most akkor a meleg férfiak témáját figyelmen kívül hagyom, mert szerintem egyáltalán nem kapcsolódik a témához. Azzal együtt semmi kifogásom ellene, hogy említetted, csak nagyon elviszi az eredeti témát.

Egyébként az eredeti felvetés is bőven túl van gondolva. A vallomástevő egy nagyon egyszerű kérdéssel indított, és egy képet is feltett, hogy lássuk miről van szó. Ehhez képest már a qurvákról, meg arról megy a diskurzus, hogy mit üzen az a külvilágnak, aki merészebben (nem kihívóan!) öltözködik.

Amiről a 2. bekezdésben írsz, arról nincs infóm.

38. PöttyösPanka (válaszként erre: 37. - Kacsahercegno)
máj. 27. 11:26
Csak azért mondom, mert van, akit érdekel, hogy pár rosszul megválasztott ruhadarab miatt k.-nak bélyegeznek. Akit hidegen hagy, (mint amúgy engem is), az görgessen tovább.
37. Kacsahercegno (válaszként erre: 33. - PöttyösPanka)
máj. 27. 11:22
Azt tényleg nem írtad, csak hogy érdemes észben tartani. De minek? Lehet én gondolkozom csak így, de ruhavásárláskor meg öltözködéskor nem hogy nem tartom észben, de még csak meg sem fordul a fejemben, hogy ezzel vajon mit üzenek a férfiaknak. A ruháim azért vannak hogy jól érezzem magam bennük, az mindenki másnak a magánügye, hogy mi a véleménye róla 😅 Nyilván aki párkeresési célzattal megy valahová, akár a munkahelyére is, ott van jelentősége, hogy a potenciális partnerek mit gondolnak a külsejéről, de mondjuk bárhol máshol nem annyira. (Meg nyilván bizonyos munkakörökben elvárás hogy professzionálisan nézz ki, mert számít a benyomás, de az megint más, és nem "a férfiak"-nak szól, hanem mondjuk az ügyfeleknek, üzleti partnereknek, akárkinek.)
36. PöttyösPanka (válaszként erre: 35. - Smaragdzöld 🐉)
máj. 27. 11:22

Ha egy meleg férfi mondjuk egy buliban valamelyest mutogatja magát, azzal egyértelmű jelzést ad az abban érdekelt potenciális partnernek, hogy milyen célból ismerkedne. Ha egy hetero nő kiteszi a csajokat egy buliban, azzal vagy pasit akar fogni, vagy csak csinosnak akarja érezni magát. Vagy bármi más célja is lehet. Nagyon leegyszerűsítve. A jegyzőkönyv kedvéért megjegyzem, hogy természetesen nem minden meleg férfi viselkedik így, és semmi problémám a melegekkel. Ahogy azokkal sem, akik mélyen dekoltált ruhát viselnek.

Az a helyzet, hogy a megjelenés mindenféleképpen üzenni fog a környezetnek. Volt pár éve az a botrányos, áldozathibáztató videója a rendőrségnek, aminek az volt a mottója, hogy "tehetsz róla, tehetsz ellene". Már törölték a hozzászólásokat, de akkor nagyon tanulságos volt a sok férfi véleménye a témáról. Tényleg érdemes lenne beleolvasni, de annyira vérlázító volt, hogy jogosan törölték. És nem a primitív hozzászólásokra gondolok, hanem az átlag férfi ember vélekedéséről a nők által viselt ruhadarabok férfiakból kiváltott reakcióiról.

35. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 33. - PöttyösPanka)
máj. 27. 10:38

Ugyan nem nekem válaszoltál, de mivel hasonlóan gondolkodom a témával kapcsolatban, mint Kacsahercegnő, ezért bátorkodom erre is reagálni.

"Ez nem az én véleményem a férfiak észjárásáról, hanem sokéves tapasztalat."- nagyon rossz tapasztalataid lehetnek a férfiak észjárásáról és reagálásáról; akik ha meglátnak egy nőt melltartó nélkül, akkor azt gondolják, hogy a nő "üzen nekik".

A meleg férfiakról írt mondatodat végképp nem értem.

34. Lady Lavender (válaszként erre: 33. - PöttyösPanka)
máj. 27. 10:09
A kitevés és a melegek hogy függenek össze?
33. PöttyösPanka (válaszként erre: 32. - Kacsahercegno)
máj. 27. 10:06

Nem írtam, hogy a férfiak véleménye miatt kellene bárhogyan öltöznünk. Csak azt, hogy tartsuk szem előtt, hogy ezzel akarva akaratlanul üzenünk nekik. Azt hiszed, hogy manapság már nem ítélnek meg ez alapján. De sajnos mégis. Ez nem az én véleményem a férfiak észjárásáról, hanem sokéves tapasztalat. Sok ilyen jellegű beszélgetést hallottam már. Ismétlem, természetesen nem minden férfi ilyen. De legalább a kétharmaduk. És nem kőművesek közt forgok.

A férfiak sokkal egyszerűbben gondolkoznak, mint mi. Előszöris sokkal frekventáltabb téma náluk a szex. Másodszor ők csak akkor vesznek elő bármit, ha használni akarják. Ezt feltételezik rólunk is. A meleg férfiak is ezért találnak könnyebben egymásra.

32. Kacsahercegno (válaszként erre: 28. - PöttyösPanka)
máj. 27. 09:21
Általában nagyon egyetértek a kommentjeiddel, de azt nem hiszem, hogy a férfiak mindenféle véleményei miatt kellene vagy nem kellene bizonyos ruhadarabokat hordanunk. Plusz manapság már nem hiszem hogy ekkora megbélyegzést jelentene egy rövidebb szoknya vagy átsejlő mellbimbó, amelyik férfi meg ettől azt hiszi, hogy megkaphat, az majd jól pofára esik amikor kiderül, hogy nem. :D
31. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 28. - PöttyösPanka)
máj. 27. 09:03

Írtam, hogy sok-sok évig nem hordtam melltartót. Legkevésbé sem érdekelt, hogy ki mit gondolt rólam.

"Az egyszeri férfi azt hiszi, hogy aki kicsit is kacéran öltözik, azt bárki megkaphatja. Úgy gondolnak az így öltözködő nőkre, hogy finoman szólva könnyűvérűek." Azért idézlek, mert sokan nem olvassák vissza, hogy ki mire reagál; ebből már nem egyszer volt értetlenkedés. A nyálcsorgató férfiak sosem érdekeltek. Ilyen alapon ne vegyen fel az ember lenge nyári ruhát, rövid szoknyát, nehogy könnyűvérűnek bélyegezze valaki.

"Mindenkinek a maga döntése, hogy mit akar üzenni az öltözékével." - soha nem akartam senkinek "üzenni" az öltözetemmel.

Teljesen más egy hétköznapi viselet, és más az olyan eset, amikor dress code van, vagyis előírás, hogy milyen ruhában illik megjelenni, mi az elvárás.

De itt nem erről van szó.

Mindezt úgy írtam, hogy ma már viselek melltartót. megjegyzem, aki nyálcsorgató, az nyált csorgat attól függetlenül is, hogy van-e valakin melltartó vagy nincs.

máj. 27. 08:49

Ez csak megerősít mindabban, amit a 16. hozzászólásomban írtam.

Mitől lenne gáz egy ilyen felsőt melltartó nélkül felvenni? Írtad, hogy műtött a melled, tehát nem lóg. Attól, hogy nagyobb, mint a képen látható modellé, még vállalható.

Azonban - mivel ez a felső testhez simuló, csak akkor válaszd, ha arányosan vagy molett. Úgy értem, nincs kidudorodó háj, ami számomra sokkal zavaróbb, mint mint melltartó nélkül felvenni a felsőrészt.

Persze dönts úgy, ahogy neked komfortos.

máj. 27. 08:28
Én (sajnos) a másik csapatban "játszom" de ha emberek közé megyek, csak párnázott melltartót veszek fel. Tartani nem igazán kell, a méreten se nagyon lendít a párnázás , de utálom, ha átlátszik aminek nem kellene.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook