Muszáj megfőzni a dobozos lasagne tésztáját előre? (tudásbázis)
11. Mia 74
2009. szept. 16. 17:14
Bocsánat, ez nem dobozosra vonatkozik...
10. Mia 74
2009. szept. 16. 17:13
Nem. Olyan receptem van, amiben reszelt sajtos besamelt (fehérbors, kis szerecsendió) kell készíteni, és azzal kell kezdeni a "rakást". Ilyen trutyi, tészta, bolognais cucc, aztán megint elölről. A tetejére megint a besameles cucc, és megszórni reszelt sajttal. A tészta garantáltan megpuhul.
9. Martian
2008. okt. 15. 00:01
nem kell megfőzni
8. supin
2008. jún. 25. 06:54
Én sem főztem ki soha.Mi a pontos név ami a dobozon van? Milyen márka?
7. ibike22
2008. jún. 24. 21:34
aha! alufólia, jó ötlet! köszi
6. cafemano
2008. jún. 24. 21:24
Én soha nem főztem ki a tésztát, pedig már nagyon sokfélét kipróbáltam. Jó sok szafttal készítem a hozzá való ragut, és eddig mindig megpuhult.
A sütés elején egy fél órára alufóliát szoktam rátenni, és mikor leveszem megvárom míg megpirul a sajt, és már kész is.
5. ibike22
2008. jún. 21. 19:24
..és ezt a doboz szerint kell főzni, de ha annélkül is megpuhul, nem pancsolnék vele.
4. ibike22
2008. jún. 21. 19:22
.. de most egy pasta zara nevű van
3. ibike22
2008. jún. 21. 17:32
bocsi, lehet, hogy így kell írni: lasagne?
szóval az lenne a kérdésem, hogy muszály-e főzni azt a tésztát, aminek a dobozára rá van írva, tehát nem elég csak sorba rakni a cuccokat a tepüsibe? mert nekem múltkor barilla volt, azt hiszem, azt nem kell főzni
2. Pipómami
2008. jún. 21. 17:31
Van olyan portál,ahol rengeteg sütni-főzni valót találsz!
1. ibike22
2008. jún. 21. 17:28
lasagna tészta?
További ajánlott fórumok:
- Miért kell a mézes krémes tésztáját a sütő hátlapján sütni?
- Milyen egyszerű túrós receptet tudtok, aminek a tésztáját nem kell nyújtani?
- Hány fokon és mennyi ideig kell sütni a krémes tésztáját egy hagyományos sütőben?
- Kakaóscsiga receptet szeretnék kérni, aminek a tésztáját kenyérsütöben kell dagasztani és keleszteni...tud valaki ilyet?
- Ha a sztrapacska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén?
- A sütemények tésztáját jobban szeretem nyersen, mint megsütve.