Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Muszáj megfőzni a dobozos lasagne tésztáját előre? fórum

Muszáj megfőzni a dobozos lasagne tésztáját előre? (tudásbázis)


11. Mia 74
2009. szept. 16. 17:14
Bocsánat, ez nem dobozosra vonatkozik...
10. Mia 74
2009. szept. 16. 17:13
Nem. Olyan receptem van, amiben reszelt sajtos besamelt (fehérbors, kis szerecsendió) kell készíteni, és azzal kell kezdeni a "rakást". Ilyen trutyi, tészta, bolognais cucc, aztán megint elölről. A tetejére megint a besameles cucc, és megszórni reszelt sajttal. A tészta garantáltan megpuhul.
2008. okt. 15. 00:01
nem kell megfőzni
2008. jún. 25. 06:54
Én sem főztem ki soha.Mi a pontos név ami a dobozon van? Milyen márka?
2008. jún. 24. 21:34
aha! alufólia, jó ötlet! köszi
2008. jún. 24. 21:24

Én soha nem főztem ki a tésztát, pedig már nagyon sokfélét kipróbáltam. Jó sok szafttal készítem a hozzá való ragut, és eddig mindig megpuhult.

A sütés elején egy fél órára alufóliát szoktam rátenni, és mikor leveszem megvárom míg megpirul a sajt, és már kész is.

2008. jún. 21. 19:24
..és ezt a doboz szerint kell főzni, de ha annélkül is megpuhul, nem pancsolnék vele.
2008. jún. 21. 19:22
.. de most egy pasta zara nevű van
2008. jún. 21. 17:32

bocsi, lehet, hogy így kell írni: lasagne?


szóval az lenne a kérdésem, hogy muszály-e főzni azt a tésztát, aminek a dobozára rá van írva, tehát nem elég csak sorba rakni a cuccokat a tepüsibe? mert nekem múltkor barilla volt, azt hiszem, azt nem kell főzni

2008. jún. 21. 17:31
Van olyan portál,ahol rengeteg sütni-főzni valót találsz!
2008. jún. 21. 17:28
lasagna tészta?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook