Hány fokon és mennyi ideig kell sütni a krémes tésztáját egy hagyományos sütőben? (tudásbázis)
6. salabakter (válaszként erre: 4. - Esztella100)
2009. márc. 19. 13:38
A sütiket igen,de a vajas tésztákat sokkal forróbban.250fokon.Alacsonyabb hőmérsékleten kiolvad belőle a vaj(zsiradék)
5. otis
2008. jan. 27. 19:52
Köszi nektek, közben készen is lett a krémesem! Mennyei! Életem első krémese! :) 180-200 fokon sült. A párom szét van olvadva tőlem! Jeeeeeeeeeeee :)))
4. esztella100
2008. jan. 27. 17:53
Általában 180 fokon kell sütni a sütiket.
3. ca52011149
2008. jan. 27. 16:43
szia! bocs
2. ca52011149
2008. jan. 27. 16:43
szia? a krémes lapot magashőmérsékleten kell sütni arany sárgára, a sütő legmagasabb pontjátol egy kicsit hajtsd vissza: KICSIT
1. otis
2008. jan. 27. 16:38
Hány fokon és mennyi ideig kell sütni a krémes tésztáját egy hagyományos sütőben?
További ajánlott fórumok:
- Magyar hagyományörzés
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Miért kell a mézes krémes tésztáját a sütő hátlapján sütni?
- Kakaóscsiga receptet szeretnék kérni, aminek a tésztáját kenyérsütöben kell dagasztani és keleszteni...tud valaki ilyet?