Mustáros kacsamáj recept


50 dkg kacsamáj
1 vöröshagyma
3 ek olaj
2 ek liszt
majoránna
só
bors
2 ek mustár
A Mustáros kacsamáj elkészítési módja:
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a májat, majoránnával fűszerezzük, majd lefedve pároljuk néhány percig. Utána megfordítjuk, és fedő nélkül sütjük tovább. Amikor kész, megsózzuk, majd sós burgonyával és salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. jún. 3. 13:22
A mustáros kacsamáj elkészítési módja és hozzávalói.